SKY TOWER'DA HEDEF MART 2012

SKY TOWER'DA HEDEF MART 2012

Yaklaşık 8 ay önce satın alınarak yeni sahipleri E7 Şirketler gurubu tarafından yapılanma çalışmalarına başlanan eski adıyla Ceneviz yeni adıyla SKY Tower Otelin inşasında hummalı bir çalışma sürüyor.

Atayol Turizm İnşaat Proje Koordinatörü Erdal Keserli basın mensuplarına işletmeyi gezdirerek çalışmalar hakkında geniş açıklamalarda bulundu merak edilenleri yanıtladı.

Keserli, otel ile ilgili verdiği bilgilerde "Tamamlanması ile bünyesinde bir tanesi bin kişilik olmak kaydıyla üç toplantı salonu, 6 açık ve kapalı havuz her biri bin 200 metre kare büyüklüğünde ve içersinde 12 ay kar yağan bölümleri, dört ayrı renk suların aktığı macera duşları, masaj ve terapi salonları, tuz odası, yüzme havuzlarının ve sağlıkla ilgili akla gelebilecek her şeyin düşünülmüş olduğu iki SPA merkezi, Türk hamamı, 4 ayrı büyüklükte ve İtalyan, Fransız ve Türk yemekleri sunan mutfakları içeren restoranları, benzeri sadece Dubai'deki SKY Tower'da bulunan kral dairesi ile konuklarını ağırlayacak" dedi.

21 Bin metrekare bir alanda çalışmaların tüm hızla sürdüğünü vurgulayan Keserli "Önümüzde kumsalın olmayışı bir dezavantaj olsa da bu sorunu çözme ilgili çalışmalar da bulunuyoruz. Dubalardan oluşan ve direkler üzerinde saydam yapıda su hareketinin gözlenebileceği sahile kıvrımlarla bağlı bir iskele oluşturacağız. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz" diye konuştu.

Otel çalışmalarını incelemek için Akçakoca'ya gelen E7 Şirketler gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekayi Aydeniz basın mensupları ile işletmenin tamamını gezdi. İncelemeler sonunda yaptığı açıklamada "Bu tesis için ne harcadığımı soruyorlar. Bu aşamadan sonra bunu hiç önemsemiyorum. Bir an önce hizmete girmesi ve en mükemmelinin oluşması için gayret sarf ediyoruz" dedi.

Aydeniz, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurgulayarak "Biz Akçakoca'yı seviyoruz. Akçakoca'da bizi severse her şey çok daha güzel ve verimli olacak. Hizmeti ön planda tutuyoruz. Her şeyden önce çevre insanına ve doğasına zarar vermemeyi ilke edinmişiz. Çevre düzenlemesini tesis kadar harcama yapıyoruz. Aqua Parkı 300 kişilik Anfi tiyatrosu, açık havuzları ve spor alanları ile çok kapsamlı bir kompleks olacak. Dalgıç ve avcılar kulübü yanı sıra bir ilk olan Karadeniz Tarihi Kültür Müzesi kurulacak. Aynı anda farklı konseptlerde düşünülen 6 düğün yapılabilecek salonlar mevcut. Bütün bu aktiviteleri bünyesinde gerçekleştiren ilk kuruluş olacak" dedi.

Aydeniz açıklamalarını Akçakoca'da Kongre- Sağlık ve Termal turizmini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayarak "Deniz ulaşımı için çalışmalarımız var. İstanbul'dan hızlı feribot seferlerinin konulması için girişimlerimize başladık. Açılışa inşallah Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın geleceğini umuyoruz" diye konuştu.

Düzce-İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.