Milletvekili Arslan Sert Konuştu

Milletvekili Arslan Sert Konuştu

Yaşanan süreç hakkında görüşlerini aktaran Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, "Başkalarının acıları üzerine saltanatlarını kurdular. Başkalarının acıları üzerinden saltanat devşirenler insan değildir. Bugün Ahmet Türkler, Gültan Kışanak'lar bunu yapmaktadırlar. Barış ve Demokrasi Partisi gerçekte adı barış olan ama bütün hedeflerini ve temelini savaş üzerine inşa eden adı demokrasi olan ama totaliter bir rejimi özleyen ve savunan kişilerin kurdukları bir yapıdır. Türkiye'de hâla akıllanmadıklarını ve Türkiye'de gerçek demokrasiyi hâla sindiremediklerini görüyoruz. Demokratik özerklik talepleri kendilerinin çalıp kendilerinin oynadıkları bir arguvandır" dedi.

Arslan, Türkiye'de kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyetinin anayasasına göre hareket eden, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine karşı olmayan tüm partilerin Türkiye'de siyaset yapmasının yanında olduklarını söyledi. Arslan, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini ihlal eden, bu birlik ve beraberliğinin yanı sıra özerklik gibi bazı tavırları olan siyasi partilerin bu tür düşüncelerinin tamamen karşısında olduklarını da anlattı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ülküsünden asla ayrılamayacacağını kaydeden Milletvekili Fevai Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: "AK Parti Milletvekilleri de bunun garantisidir. Milletimizin hiçbir endişesi olmasın. Bunların yaptıkları özerklik ilanı sadece lafta kalan özerklik ilanıdır. Bu konuda Türk milleti birlik ve beraberliğini bozmayacak, bu tür provokasyonlara gelmeyecektir. Bu şer odakları da milletimizi amaçlarına ulaşamayarak milletimizi bölemeyecektir. BDP'lilerin yaptıkları açıklamalar sadece kendilerini bağlar. Devletimiz ve Milletimiz hiçbir zaman bu tür açıklamaların etkisinde kalmayacaktır. AK Parti Milletvekilleri olarak Türk ve Kürt halkının kardeşçe birlik içerisinde bu topraklar üzerinde bugüne kadar nasıl yaşamışsak bundan sonra da birlikte hür, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devleti adı altında yaşayacaklarına inanıyoruz. Biz bunların teminatıyız. Bu açıklamalarımızın dışında her türlü açıklamayı provokasyon olarak, Türk ve Kürt halklarını karşı karşıya getirecek alt niyetli açıklamalar olarak görüyoruz. Milletimiz bu oyunlara gelmeyecektir."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.