FİNALDE SEYİRCİYE SALON YETMEDİ

FİNALDE SEYİRCİYE SALON YETMEDİ

 Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği okul sporlarında liseler arası erkek basketbol finalini yaklaşık 1000 kişi izledi. Coşkulu kalabalık müsabaka boyunca hiç susmadı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunu hınca hınç dolduran öğrenciler basketbol finalinde okullarını yaptıkları tezahüratlarla destekledi. 2012-2013 yılı okul sporlarında ilk final heyecanı basketbolda yaşandı. Liseler arası basketbol finallerinde parkeye ilk önce kızlar çıktı. Kız basketbol finallerinde Anadolu Öğretmen Lisesi birincilik kupasına uzanırken Konuralp ÇPL  ikinci ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi üçünü oldu.

Günün diğer final müsabakası ise 18 Temmuz Spor salonunda güzel görüntülerin oluşmasına neden oldu. Yunus Güner Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 1000 kişi salonu tezahüratları ile inletti. Pankartlar da asan öğrenciler takımlarını destekledi. Final müsabakasında Yunus Güner Lisesi devreyi 25-15 önce kapattı. Müsabakanın ikinci devresi büyük çekişmeye sahne oldu. Parkede ellerinden geleni yapan sporcular seyircilerin de katkısı ile birinci lig mücadelesi verdi. Karşılamadan ise Yunus Güner Lisesi 46-39 skorla önde kapatarak kupaya uzandı.

Okul Sporları Müsabakalarının basketbol finallerinin ardından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram birinci olan okullara kupalarını takdim ederken Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ikinci olan takımlara, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Haşmet Batur da üçünü olan takımlara kupalarını takdim etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.