AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA EZER OLDU

AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA EZER OLDU

Düzce Milletvekillerinin katılmadığı kongrenin divan başkanlığını, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptı. İsmail Bayram, divan başkanı olması nedeni ile yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, kongre delegelerine teşekkür ederek "Akçakoca'da bulunmaktan ve bu kongre divan başkanı olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.
İsmail Bayram'dan sonra kürsüye gelen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ezer, Kongremizin Akçakoca'ya hayırlar getirmesini, Başbakanımıza ve AK Partimizin Genel Başkanına acil şifalar diliyorum" diye başladığı kongre konuşmasında "Kongreler bizim için, hem heyecan ve coşkuyu, hem de büyük bir sorumluluk ve şuuru derinden yaşadığımız günlerdir. Özellikle de, yaşanılan büyük değişimlerle Türkiye'nin, bölgemizin ve dünyanın adeta yeniden harmanlandığı bir süreçte yapılan kongrelerin önemi ve değeri son derece büyüktür. Bu kongre, Akçakoca'mızı 2014 yerel seçimlerinde omuzlayacak AK kadroların belirlenme kongresidir. 2014'de elde edeceğimiz sonucun, doğrudan 2015 Genel Seçiminde etkili olacağı ise tartışılmaz bir gerçektir. Yönetim kadrolarının bir kısmı değişse de, değişmese de aynı ekiple yola devam edilse de edilmese de, kongreler, her zaman yenilenmenin, tazelenmenin, yeniden enerji ve heyecan depolamanın, asla eskimeyecek ilke ve değerler etrafında yeni bir ruh ve yeni bir coşkuyla bir kere daha kenetlenmenin günleridir. Siyasetçiler genellikle kongreleri bir bayrak yarışına benzetirler. Ama yarışlarda galipler ve mağluplar vardır. Oysa bir davası, bir sevdası olanların partisi olan AK Parti'de ise kongrelerin kazananı olur ama kaybedeni olmaz" diyerek konuşmasını bitirdi.
Mustafa Ezer'in konuşmasından sonra kürsüye gelen İl Başkanı Mustafa Yılmaz, kongreye başarılar dileyerek, "İnşallah bu kongrelerle birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek çıkacağız" dedi.
İl Başkanı Mustafa Yılmaz'ın konuşmasından sonra yapılan oylamada Mustafa Ezer ilçe başkanı oldu.
Ezer ile ilçe yönetimine girenler şu isimlerden oluşuyor.
Ali Darakcı, Ali Direk, Aysel Abanoz, Cengiz Barbak, Cengiz Yılmaz, Esvet Sarıoğlu, Hamdi Seyyar, Hasan Cumur, Mustafa Çakır, Mustafa Okutan, Mustafa Özdeş, Nesibe Tuzcuoğlu, Osman Sağlam, Ömer Topal, Özkan Öztürk, Ruhi Yemenici, Taner Çakmak, Yaşar Hoşbaş ve Zafer Güner.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.