AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI GÖLYAKA'DA YAPILDI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI GÖLYAKA'DA YAPILDI

  İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, İl Genel Meclisi  AK Parti Grup Başkanı Ayhan Hacıislamoğlu, Belediye Meclisi Grup Başkanı Orhan Uçar, bazı il yönetim kurulu üyeleri ve 7 ilçenin Ak Parti ilçe başkanları Gölyaka Kaymakamını ziyaret etti. İlçenin genel durumu hakkında kaymakam Mehmet Ali Özkan ile bir araya gelen grup daha sonra Belediye Başkanı Nihat Çelik'i makamında ziyaret etti. Bir süre başkan Nihat Çelik ile görüşen AK Partililer daha sonra AK Parti Gölyaka ilçe teşkilat binasına gitti. Burada aylık olağan yapılan ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi. İlçe başkanları toplantısına Düzce Koordinatör Milletvekili Düzce'den sorumlu İdris Güllüce'de toplantıya katıldı. Toplantıda 29-30 aralık tarihleri arasında Pelemir Otelde yapılan AK Parti Genel Merkez teşkilat başkanlığının düzenlediği ve Devlet Bakanı Bekir Bozdağ ile Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in katıldığı Düzce teşkilat içi eğitim semineri hakkında değerlendirmeler yapıldı. Programın çok yararlı geçtiği tüm teşkilat mensuplarının bu tür eğitim programlarının daha sık yapılması için koordinatör milletvekili ve il başkanından ilçe başkanları talepte bulundu.

Koordinatör Milletvekili İdris Güllüce ise: " Türkiye genelinde yapılan teşkilat içi eğitim programlarına her ilde katılımın yüksekti. Düzce ilinden beklentinin üzerinde bir katılım gördük. Teşkilatın hemen hemen her kademesinden il ilçe belde gençlik kolları kadın kolları her iki günde büyük bir disiplin içinde olumsuz hava şartlarına rağmen katılımın yüksek olmasında ve belli bir düzen ile disiplin içerisinde tamamlanmasına katkıda bulunan il ilçe belde gençlik kolları kadın kolları teşkilatlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.


 

İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'da: " Başta koordinatör milletvekilimiz olmak üzere, genel merkez teşkilat başkanlığımıza sayın bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza teşkilat içi eğitim programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca teşkilatımızın tüm kademelerinde görev alan ve eksiksiz bir şekilde iki gün boyunca bu programa katılan tüm teşkilat mensuplarımıza gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ediyorum. Önümüzde ki yerel seçim öncesinde öncelikle sandık kurullarının oluşması için çalışmalarımız sürüyor. Bu oluşumların ardından daha küçük çaplıda olsa eğitim seminerlerimiz artarak devam edecek. Bundan sonra yapacağımız, Ayda bir gerçekleşen ilçe başkanları toplantımıza sadece ilçe başkanlarımız değil, Ak Partili Belediye Başkanlarımız'da katılacaklar. Bu kademelerin ayda bir kez bir araya gelmesi ile çalışmalarımızı paylaşmaktır. Bizim amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmektir" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.