SOLAK BUNLARI SÖYLEDİ.

SOLAK BUNLARI SÖYLEDİ.

 TUNCAY TÜRKGÜLÜ 

DÜZCE (İHA) - Düzce'nin Akçakoca ilçesi eski belediye başkanı Erol Solak başkan adayı alacağı yönünde özel bir çabasının olmadığını söyledi. 
Eski Başkan Erol Solak, başkan adaylığı ile ilgili olarak, "Ben günlük yaşantımı aynen sürdürüyorum. Farklı bir şey yaptığım özel bir çaba gösterdiğim yok. Herkes bilir ki ben acıları da sevinçleri de paylaşır bu günlerinde dostlarımın yanında olurum" dedi.
Kendisinin aday olacağı yönünde Solak, "Henüz adayım diye ortaya çıkmak için erken ve benimde netleşmiş bir kararım yok. Bugün itibari ile CHP'nin ve MHP'nin adayları yüzde 100 belli gibi. AK Parti de ise belirlenmiş bir isim yok. Parti camiasında bir çok isim telaffuz ediliyor. Yönetim ve yönetime yakın ağırlıklı çevreler seçim kazanmak için bu adaylar arasından birinde karar kılabilecekleri gibi başka bir isim üzerinde de mutabık kalabilirler ve böyle bir temaslarda olabilir. Bu nedenle sanırım bu kulislerde benim adım zikrediliyordur. Bu konuda benim bir yorumum olamaz. Benim günlük sosyal yaşamımdaki sürdürdüğüm alışkanlıklarımı, örneğin uzak yakın her cenazeye katılmamı, yaşlı hasta ziyaretlerimi de kulislerde bu gelişmeler çerçevesinde değerlendirip bir yorum çıkarıyorlar" diye konuştu. 
Erol Solak son olarak "Beni Akçakoca halkının istemesi önemli. Bu irade tecelli ederse bu ışığı görürsem Akçakoca'ya hizmet için aday olurum, tepeden gelen ışığa bakmam" dedi. İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.