YENİ YÖNETİMDEN PROTOKOL ZİYARETİ

 YENİ YÖNETİMDEN PROTOKOL ZİYARETİ

 CHP Akçakoca Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Eskici, yönetim kurulu üyeleri Semahat Erdoğan, Fatma Şener, Müge Bilkin, Derya Köksal, Hatice Sönmez, Filiz Şimşek, Emine Topraç, Leman Yıldız, Sevim Çetinbaş, Saniye Ergüder ve Leyla Yıldız'dan oluşan yeni CHP Kadın Kolları İlçe protokol ziyaretlerine başladı.

Kaymakam Aykut Pekmez'in izinli oluşu nedeniyle ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Albayrak'a yaptıklarını belirten Başkan Nazmiye Eskici, "Göreve gelişimiz nedeniyle İlçenin üst düzey yöneticileri ile tanışmak ve bazı bilgileri paylaşmak adına hazırladığımız program dahilinde nezaket ziyaretlerine başladık. Çok önemli bir görevi üstlenmiş olduğumuzun bilincindeyiz. " dedi.
CHP İlçe Başkanı Nurol Badanoz, Sekreter Ali Fuat Akpınar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İnceoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Çakmak'ın da katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Albayrak partisinin mensubu hanımları göreve seçilmiş olmalarından dolayı kutladı ve "Çok önemli ve zor bir görevi üstlenerek fedakarlıkta bulunuyorsunuz. Sizlerin özverili çalışmaları ile hem partimiz hem ilçemiz hem de ülkemiz önemli kazanımlar elde edecektir. Başarılar dilerim" dedi.
Daha sonra CHP Kadın Kolları yöneticisi hanımlar İlçe Emniyet Müdürlü Özcan Kara'yı ziyaret ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.