DÜZCE’DE GÜREŞ MÜSABAKALARI NEFES KESTİ

 DÜZCE’DE GÜREŞ MÜSABAKALARI NEFES KESTİ

 Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Ufuk Yüksel Koçak önderliğinde okul sporları federasyonu 13-14 yaş erkekler güreş müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalar nefes keserken sporcular kıyasıya mücadele etti. Müsabakalara İstilli Ortaokulu, Akçakoca Beyören İlkokulu, Akçakoca Orhangazi İlköğretim Okulu ve Akçakoca Atatürk Ortaokulu katıldı.

13-14 yaş Yıldız Erkekler müsabakalarında; 32 kiloda Mesut Kamil Demirer birinci, Recep Çetinbaş ikinci ve Yusuf Boz üçüncü olarak madalyalarını aldı. 35 kiloda Selman Akgün birinci, Sefa Büyükboz ikinci oldu. 38 kiloda Kadir Çotuk birinci, Mehmet Burak Erdoğan ikinci ve Birkan Büyükboz üçüncü oldu. 42 kiloda Emirhan Asal birinci, Onur Göbül ikinci oldu. 53 kiloda Sinan Kalaycı birinci, Gürkan Uzun ikinci oldu. 59 kiloda Necip Kocaman birinci, Batuhan Tuna ikinci ve Nedim Kocaman üçüncü olarak madalyalarını aldı. 66 kiloda Furkan Şen birinci, Muhammet Enes Yasdık ikinci oldu. 85 kiloda Ömer Kurt birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.
Dereceye giren sporculara madalyalarını Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ ve Akçakoca Halk Eğitim Güreş Antrenörü Recai Taşgit, İstilli Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Savaş Taner verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.