VALİ YILMAZ SPORCULARI AĞIRLADI

 VALİ YILMAZ SPORCULARI AĞIRLADI

 İlköğretim okulları basketbol takımları yarı finalistleri Vali Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Yılmaz, kendisini ziyaret eden öğrencilerden şampiyon olarak dönmelerini istedi. İlk ziyareti gerçekleştiren Düzce Fatih İlköğretim Okulu 7. ve 8. Sınıflardan oluşan Basketbol Kız Yıldız Takımı Bolu oynayacağı yarı final öncesinde Vali Yılmaz'ı ziyaret etti. Artvin'de grup birincisi olan Fatih İlköğretim Okulu Basketbol Kız Yıldız Takımı'nın ziyaretinde konuşan Vali Yılmaz "İnanmak başarmak demektir. Sizi destekliyorum. ?O gün sizinle beraber olmak istiyorum. Yarı final öncesinde buradan Özel İdareye ait bir minibüste anne babalarınızın da katılımı ile müsabakaya gideriz. Sizlerin başarılı olacağınıza inanıyorum" dedi. Basketbol kız takımı Bolu'da finalde 8 takım arasında Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

Yılmaz'a ikinci ziyareti ise Akçakoca Esentepe Ortaokulu Erkek Basketbol Takımı gerçekleştirdi. Karadeniz Bölge Birincisi olan takıma başarılar dileyen Vali ?Yılmaz, Türkiye Yarı Finali için 4 Mart'ta oynanacak maç öncesinde Amasya'dan şampiyon olarak dönmeleri için sözü aldı.
Yılmaz, Burak Taşıran isimli öğrencinin "Biz her sene şampiyon oluyoruz. Ama voleybol sahamız yok" şeklindeki sitemli üzerine hemen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı arayarak talimat verdi. "Çocuklar Amasya'ya gidip gelene kadar voleybol sahası yapılacak. Gerekirse İl Özel İdareden destek alınacak. Alt yapıda ne gerekiyorsa yapılsın" şeklindeki talimatı genç sporcuları sevindirdi.
Yılmaz'a üçüncü ziyareti Yunusbey Koleji Erkek Basket Takımı oyuncuları gerçekleştirdi. 7 Mart tarihinde Bolu'da Türkiye Şampiyonluğu mücadele edecek olan sporculara yaptığı konuşmada "Sizleri görmekten çok mutlu oldum. Başarılarınızdan duygulandım, sevindim. Biz kazanacağız, başaracağız. İnanmak başarmaktır. Sizi destekliyorum, yarı finallerde Bolu'daki maçlara sizi seyretmeye gideceğim sizlerle beraber" dedi.
Antrenman için çalışma salonlarının olmadığını söyleyen öğrencinin talebi üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürünü arayarak Düzce, Çilimli ve Kaynaşlı'daki spor salonlarından 24 saat yararlanabilecekleri bilgisini öğrencilerle paylaştı.
Vali Adnan Yılmaz, takımların şampiyon olması halinde öğrencileri ailece bir gün Fenerbahçe Topuk Yaylasında konaklatıp misafir edeceğini ifade etti. Vali Adnan Yılmaz öğrencilere ziyaret anısına hazırlanan hediyeleri takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.