ÇAKIR'DAN TEŞKİLATINA İNCE MESAJ !

ÇAKIR'DAN TEŞKİLATINA İNCE MESAJ !

 

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Mart Ayı genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Müftülük Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları ile partililer katıldı.

Toplantının basına açık bölümünde milletvekilleri adına konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, Türk Milleti'nin çok eski bir tarihe dayandığını ifade ederek "Cumhuriyet tarihi çok eski değil fakat biz mazisi derinlerde olan bir Milletiz. İnsanlığın tarihi kadar eski olan aile kavramı millet olma noktasında Hazreti Adem ve Havva ile şekillenmeye başladı. O günden bugüne milletimiz üzerinde çok oyunlar oynandı. Fakat bizim sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekiyor. Özellikle son dönemde başlatılan barış sürecinde kapımızın herkese açık olması lazım. Dünyaya hizmet sunabilen bir milletin ahbabı olarak yaşıyoruz. Bizde sayın Başbakanımız gibi kafatasçı, ayrıştırıcı milliyetçiliği ayaklarımızın altına alıyoruz. Bu ülkede 76 milyon insan var. 15 milyonu Kürt. Bu kardeşlerimizin çoğu batıda yaşıyor. İstanbul'da 3 milyon Kürt var, yarısı Kürt olmayanlarla evli, kimi kimden ayıracağız. Ayrıştırmaya izin vermeyeceğiz. Her türlü manevrayı yapacağız. Herkese kapımızı açık tutmalıyız. Kapıları kapatırsanız herkes çareyi başka yerde arayacaktır" dedi.

Egolarımızı alçaklarda tutalım

Milletvekili Çakır, konuşmasında partililere mesajlar verdi. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin önemli olduğunu ve AK Parti'nin şeklinin belirleneceği bir seçim olduğunu ifade eden Çakır, "Egolarımız çok büyük olabilir fakat egoları tatmin noktasında asla ölçüyü kaçırmamalıyız. Kurgu yapan her zaman kurgusunun altında kalır. Düzce'de 2009 yılında yapılan seçimlerde 6 belediye 15 İl Genel Meclis ve belediye meclis koltuğunu kaybettik. 2014 yılında bu böyle olmamalıdır. Buna göre çalışmaya devam etmeliyiz. Bu seçimler AK Parti'nin bundan sonraki şeklini belirleyecek. Kafkaslar, Bakanlar bizi bekliyor. Biz önümüzdeki süreçte ferdi egolarımızdan çok millet ve devlet sevgimizi ön plana çıkaralım" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.