AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SOYLU DÜZCE’DE !

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SOYLU DÜZCE’DE !

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ülkenin 4 önemli seçim geçirdiğini 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan seçimin 5. büyük seçim olacağını söyledi. 
Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Düzce ziyaretinde ilk olarak parti binasında partililer ile bir araya geldi. Burada partililere seslenen Soylu, "İçinde bulunduğumuz yıllar dünyanın dönüşümüne tanıklık ettiğiniz yıllardır. Son 10 yılda Türkiye'nin dönüştüğü yıllardır. Bunu sizler başardınız. 3 Kasım 2002'de hiç kimsenin umudu olmadığı yıllarda ülkemizin bugünlerini ve 20 yıl 50 yıl sonrasını gördünüz. Bu olur mu dediğimiz meselelerin tamamı hayata geçti. Son 10 yılda hem ideali hem iddiayı sürdürülebilir şekilde ortaya koydunuz. Türkiye'de çok önemli değişiklikler yaşadı. 2 temel politikamız var. Bunlardan bir tanesi yenileşmedir. Her şeyi ile yenileşiyoruz. Vatandaşlarımız gece evinden telefon açıp hastaneden sıra alabiliyor. Ama 10 yıl önce sabahın erken vaktinde hastane önüne gidip beklediğiniz ve doktor nasıl muamele eder dediğimiz dönemden geçtik. Yoğun bakımda hasta için yer bulabilir miyiz diye. Yüksek yerlerden tanıdık bulur muyuz dediğiniz günlerden geçtik. Bugün 10 bin yoğun bakın ünitesi ile her hastanede hangi şekilde olursa olsun insanına el uzatan bir anlayış ile karşı karşıyayız. Eskiden Dallas dizisi vardı Helikopter konardı yaralıyı alırdı. Biz filmlerde izlerdik bunları. Ama şimdi hava ambulansı filosu ile hastalarımız alınıyor. Bu nasıl oluyor 2002 yılında gelirinin yaklaşık yüzde 86'sını faize harcayan, geri kalan yüzde 14 'lük kısmını yatırıma harcayan ülkeden şimdi sadece yüzde 16 faiz veren bir ülkeye döndük ve yatırım yapmaya başladık. Dün hastane önünde bekleyen vatandaşın doktor ayağına gidiyor" dedi.
Soylu Türkiye'de bu güne kadar 4 büyük seçimin yaşandığını belirterek, "Biri 1950'de Adnan Menderes'in iktidara geldiği seçim. Birisi milletin Turgut Özal'ı getirdiği seçimdir. Birisi 2002'de yaşanan seçimdir. Sonuncusu ise 12 Eylül 2010 referandumudur. Millet mührünü Türkiye'nin göbeğine vurdu. Ama Mart 2014 seçimleri bu dört seçimden daha önemlidir. Güzel bir ev yaptınız ve 3 kat çıktınız, boyadınız. Ama biraz iskan problemi var. Bir katımız bir çatımız kaldı. 3 katını bitirdiniz ama dışarıda bir dozer ve zabıta bekliyor. Aman bir rehavete kapılırlar diyorlar. Bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değildir. Bu seçim önümüzdeki 100 yılın seçimidir. Çünkü o seçimde alınacak her oy ondan 3 ay sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkileyecek. Bu topraklarda halk ilk kez kendi cumhurbaşkanını seçecek. Bu yüzden büyük sorumluluk aldık. Sorumlulukları üstünüze aldınız ve elinizi taşın altına koydunuz. Fakat 1 oya 1 oy daha katmalıyız. Hem Türkiye'nin ekonomisine hem de geleceğine etki edecek. Bundan sonra Türkiye sıkıntı ile karşı karşıya kalmayacak bir avantajı elinizde tutuyoruz. Bu yüzden çok çalışalım. Amacınız belediye başkanlıklarını almak. Ancak 1 oy 1 oy daha katacağız. Son yüzlüğe giriyoruz. Marttan sonra eyvah para etmez. Birilerine fırsat vermeyelim" dedi.
Açıklamaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Soylu partililer ile birlikte Siyaset Akademisine geçerek burada bir konuşma yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.