JUDOCULARIMIZ MİLLİ TAKIMDA

JUDOCULARIMIZ MİLLİ TAKIMDA

 Düzceli Oğuzhan Özçelik ve Sinem Taş Uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası müsabakalarında yarışmak için Antalya'da yapılacak olan Milli Takım kampına katıldı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız'ın yetiştirdiği Oğuzhan Özçelik ve Sinem Taş, başarılarına devam ediyor. Daha önce Türkiye 3. Lükleri bulunan iki sporcu da bu turnıuva için oldukça tecrübeli olduklarını Milli Takıma seçilerek kanıtladılar.

Öte Yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörlerinden Nermin Alayıldız da Milli Takım Antrenörlüğüne davet edildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız, " Antalya'da yapılacak olan Milli Takım kampına Düzce'den iki sporcumuzun katılması bizi gururlandırıyor. Ancak asıl gurur onların kürsüye çıkarak bayrağımızı dalgalandıracak olması olacaktır. Bu bizim kısa vadedeki hedefimizdir. Uzun vadedeki hedefimiz bu sporcularımızla birlikte Hollanda'da yapılacak olan Gençlik Olimpiyatlarına katılabilmektir" ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.