ALBAYRAK “KİMSE KIZILAY'I SİYASETE ALET EDEMEZ”

ALBAYRAK “KİMSE KIZILAY'I SİYASETE ALET EDEMEZ”

 Başkan Albayrak Zonguldak Kanal 67 Televizyonunda katıldığı canlı yayınlanan bir programda kendisine yönelik eleştirileri yanıtlarken yapılan çalışmalar ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 

Başkan Albayrak, "Benim Kızılay Başkanlığına atandığım zamanda Akçakoca'da Kızılay Şube çalışmaları çok öne çıkmış bir konumda değildi. Bugün ise geldiğimiz nokta herkesin imrendiği bir yerdedir. Yaptığımız yatırımlar ve yapılan bağışlar ile 5 milyon lirayı bulan bir mal varlığına kavuşturduk. Kızılay neden bugün birilerinin akıllarına geldi. Seçimde Kızılay imkanlarını kullanmış olduğumu iddia etmek bir aciziyettir. Bütçesi 50 bin lira olan ve seçimden 5 ay önce istifa ettiğim kurum mu yoksa 75 milyon bütçesi olan belediye mi güçlüdür. Kimse çok önemli bir işlevi olan dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay üzerinden siyaset yapmasın. Buna asla izin vermem" dedi.
Su sayaçları okuma, Şehir stadı ve Akçakocaspor'la ilgili soruları yanıtlarken, "Su sayaçları okuma bedeli ile bilmeden, öğrenmeden eleştirilerde bulunuldu.Şehir stadının yapımında görevimiz olmadığı halde neler yapabiliriz konusunda yardım etmek istedik. İç donanımında ve alt yapısı konusunda maddi ve makine desteği sağladık. İşin sonunda kapatılması gereken bir kanalizasyon hattı için bizi eleştirdiler. Sanki bizim işimizmiş de yapmıyormuşuz havası verdiler. Yinede yaptık. Akçakocaspor içinde aynı biçimde siyasi söylemlerde bulunuyorlar. Süreci tüm Akçakocalılar biliyor. Oluşturduğumuz yeni ve genç iş adamlarımızın yer aldığı yönetimde çok eleştirdiler. Cengiz Denizci CHP yönetiminde. Ancak takımın her işine koşan Ziya Denizgez arkadaşımız da AK Partili. Bu iki arkadaşımız 24 saat Akçakocaspor için çalışıyor ve büyük bir övgüyü hak ediyorlar. Akçakoca'nın yararına yapılan bu çalışmalar konusunda olumsuz ve yıpratıcı eleştirilerde bulunanları, hizmetlerin gelmesini siyasi hesaplara kurna edip engelleyenleri Akçakocalılar asla affetmeyeceklerdir" dedi.
Yatırımlar ve çalışmalar ile ilgili olarak sorulan soruları yanıtlayan Albayrak, Mayıs sonu itibariyle hizmete sokacağız dediği terminal, sahil bandı, Çınar yolu ve bitirilen su ve kanalizasyonlar ile ilgili çalışmalar başta olmak üzere bugüne değin 10 milyon TL kredi kullandıklarını, bunlardan vadesi gelenlerin ödemelerinin düzenli olarak yapıldığını, önceki dönemden devir aldıkları 17 Milyon TL borcunda aksamadan ödendiğini belirten Albayrak, "Akçakoca için yeni ve büyük projelerin oluşması için girişimlerimiz var. Sayın Vekilimiz Osman Çakır ile uyumlu çalışmalar içerisindeyiz. Milletvekilimiz Akçakoca için kolları sıvamış ve çok önemli işleri başarıyor. Devam eden Sarıyayla Barajı, İşletme Fakültesi ve Barınak Projeleri için ödenekleri çıkarttı hızlanmalarını sağladı. Kendileriyle TBMM'de yaptığımız son görüşmede fikir birliği içerisinde olduğumuz OSB yatırımını konuştuk. Bu projenin gerçekleşmesi halinde Akçakoca inanılmaz bir büyüme ve gelişme sağlayacaktır" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.