KAŞIKOĞLU'NUN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

KAŞIKOĞLU'NUN 23 NİSAN  KUTLAMA MESAJI

 Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi, kader birliği yapmış, istiklal ve istikbal mücadelesini elbirliğiyle, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktası olmuştur.

Milli egemenliğin kabul edildiği bu tarih aynı zamanda, milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir iradenin, hiçbir gücün tanınmayacağını teyit bakımından da hayati bir önem taşımaktadır.

Bu birlik ve beraberlik sayesinde milli mücadelede zafere ulaşılmış; işgal altındaki topraklarımız, yeniden özgürlüğüne, bağımsızlığına kavuşmuştur. Bununla birlikte milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış ve de bu sayede yeni bir rota, yeni idealler, yeni hedefler doğmuştur.

Bu ideal ve hedeflerin ilk adımı olarak, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesine dayalı, demokratik zemin üzerinde yükselen Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün de milli egemenlik anlayışı içinde, aziz milletimizin taleplerini hayata geçirmektedir.Meclisimiz, geçmişte nasıl ki bu ülkenin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse, bugünden sonra da milletimizin en büyük umut kaynağı olarak yarınlarımızı parlak kılmaya ve güçlendirmeye devam edecektir.

Meclisimiz, bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İşte bu nedenle, 23 Nisan'ın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması da, son derece manidardır. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. En büyük arzumuz, çocuklarımıza bugün olduğundan çok daha parlak bir gelecek hazırlayabilmektir. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kıvancını yaşadığımız bugünlerde İnanıyoruz ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

Bu umutlarla biz Ak Parti Olarak, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor, bu vesileyle dünyanın dört bir yanından ülkemize gelen çocukları sevgiyle kucaklıyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.