AVUSTRALYA HEYETİ TSO'YU ZİYARET ETTİ

AVUSTRALYA HEYETİ TSO'YU ZİYARET ETTİ

 Toplantıya; Avsutralya'dan saygın akademisyenler, üst düzey bürokrat ve yöneticiler, gazeteciler, STK yöneticileri, banka genel müdürleri ve Avustralya Parlamentosu Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Maria Vamvakinou'nun da dahil olduğu yedi milletvekili ile eski Avustralya Başbakanı ve Dış İşleri Bakanı Kevin Rudd başta olmak üzere 21 misafir, Düzce TSO Başkan Vekili Bahri Bakan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İbrahimoğlu, Meclis Üyesi Hayati Eğilmez, Genel Sekreter Tuncay Yüksel ve MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut yaptı. Akbulut, daha önce kendilerinin de Avustralya'ya giderek bazı temaslarda bulunduklarını ve bu ziyaretin gerçekleşmiş olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Akbulut'un konuşmasının ardından MARKA'nın kapsamında olan illerin ve MARKA'nın sunumu gerçekleştirildi.

Toplantının sonunda Avustralya Parlamentosu Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Maria Vamvakinou, Düzce TSO Başkan Vekili Bahri Bakan'a hediye verdi. Bahri Bakan da Maria Vamvakinou'ya plaket hediye etti. Toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.



SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.