ESNAF BORCUNA SADIK

ESNAF BORCUNA SADIK

 

Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı Düzce Esnafına sağlanan kredi ve ödemeleri Düzce TV mikrofonlarına açıkladı.

 

2011 Yılı itibari ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak 242 esnafa 11.Milyon lira kredi kullandırıldığını belirten Başkan Ertan Taşlı Göreve geldiği günden itibaren toplam 1535 kişiye 41 Milyon Kredi kullandırıldığını ve bu kredilerin 26 Milyon lirasının sorunsuz geri ödendiğini açıkladı.

 

Geri ödenen 26 Milyon lirayı işaret ederek Düzce Esnafının Borcuna sadık olduğunu bu nedenle de Kooperatifin hiçbir zaman Para sıkıntısı yaşamadığını belirten Taşlı"Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen istişareler neticesinde Kredi Üst limitimiz 250 Bin liraya ve Kooperatifimizin nakit kullanımı 75 bin lira üst limite çıkarılmıştır".Dedi.

 

Araç ve iş yeri alımların da da limitin 250 bin lira olarak kullanılacağını ve Kredi kullanmak isteyen her esnafa destek olmaya hazır olduklarını belirten Taşlı 15 Nisan, 2011'e kadar torba yasa kapsamında yapılan yapılandırmada 75 üyenin başvurduğunu ve bu kapsamda yapılandırmaların yapıldığını söyledi.   

 

OZAN ERDOĞAN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.