Yunus Özay Er’den Ümit Yılmaz’a ...

Yunus Özay Er’den Ümit Yılmaz’a ...

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’a, Osman Öcalan’ın TRT programı için verilen önergeye Cumhur İttifakının ret oyu vermesi üzerinden gönderme yaptı.

İyi Parti Düzce il başkanı Yunus Özay Er, Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye röportaj vermesi sonrası İYİ Parti tarafından TRT'nin yayın politikasının araştırılmasına ilişkin TBMM Başkanlığı'na verilen araştırma önergesinin AKP ve MHP'nin ret, HDP'nin çekimser oylarıyla reddedildiğini belirtti.

Er, "Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye röportaj vermesi sonrası İYİ Parti tarafından TRT'nin yayın politikasının araştırılmasına ilişkin TBMM Başkanlığı'na verilen araştırma önergesi, AKP ve MHP'nin ret, HDP'nin çekimser oylarıyla reddedildi. Öncelikle Bir terör suçlusunun halkın vergileri ile ayakta duran TRT ekranlarına cıkmasını kınıyor, her ne gerekçe ile olursa olsun bu alçaklığa sebebiyet veren yaklaşımı doğru bulmadığımızı ifade etmek istiyoruz .


Ancak İstanbul seçimleri sonrasında MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz, sosyal paylaşım sitesinden bu konuyu sert bir üslupla eleştirmesnin de insanımızın gözünden kaçmaması gereken bir husus olduğunu vurgulamak istiyoruz . Bildiğimiz üzere sosyal medya kanalı ile Sayın Yılmaz, "Seçime iki gün kala 
1-bebek katiline mektup için elçi gönderen kim?
2- Kırmızı bültenle aranan teröristi trt ye çıkaran kim ?
3- Etek işlerini yatta karıştıran kim ?" sorular sorarak  seçimin kaybeldilmesi ile alakalı önemli tespitler yapmıştı. 


Biz öncelikle DüzceMilletvekili Sayın Yılmaz ın ortaya koymuş olduğu hususları samimi ve dikkate değer bulurken ilgili konu ile alakalı partimizin TBMM de verdiği önergenin Cumhur ittifakı oyları ile  red edilmesini  halkımızın takdirine bırakıyorum “dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.