Karayollarının hatasını Birol Başkan Çözdü

Karayollarının hatasını Birol Başkan Çözdü

Kaynaşlı Gişelerinde yapılan üst geçit çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Ama yapılan çalışmada Darıyeri Yörükler ve Şimşir mahallelerine geçiş sorunu vardı. Sorunun çözümünü Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin yaptı. 


Karayolları tarafından yaklaşık 1.5 yılda yapılan Kaynaşlı Gişeleri bağlantı yolu ve köprüsü sorunları da beraberinde getirmişti. Şimşir mahallesi girişi ile Darıyeri Yörükler Köyü’nün girişi kapatılmış, bölgeye ulaşım çok uzak noktalardan yapılmıştı. Hatta geçici olarak Asar suyunun üzerine köprü kurulmuş, buda yıkılmıştı. Tekrar yapılan geçici köprü yine sorunlar oluşturmuştu.

Konu ile ilgili olarak girişimlerini hızlandıran Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, otoban köprülü kavşağın bulunduğu noktada Darıyeri Yörükler ve Şimşir Mahallesi’ne geçiş için köprü ve alt geçit çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında yolun büyük bir kısmı tamamlandı. Alt geçitte asfalt öncesi son çalışmalar yapılırken, asfalt kısa süre içerisinde dökülmesi bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.09.2019
16:28

HELAL OLSUN BAŞKANA, GÖLYAKA SAPAĞINA DA BİR ÇÖZÜM BULSUN BAŞKAN BİZİM SİYASİLERİN BİR ŞEY YAPACAĞI YOK. DÜZCEDEN GÖLYAKAYA GİTMEK İÇİN TA HACIKADİRLERİN ORADAN KARŞI ŞERİDE GEÇİP GÖLYAKA SAPAĞINA ÖYLE GELİYORUZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,28
İŞİ BİLEN VE HALKI DÜŞÜNEN ADAM


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.