Korona Virüsle Savaşta Örnek Oldu

Korona Virüsle Savaşta Örnek Oldu

Korona Virüsle Savaşta Örnek Oldu

Kaynaşlı’da belediye tarafından Corona Virüsten korunmak için dezenfeksiyon tüneli oluşturuldu, ortak kullanım alanları ekipler tarafından dezenfekte edildi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yapıldı, maskeler işyerlerine, evlere dağıtıldı, suya yüzde 80 indirim yapıldı.

Sokağa çıkmak zorunda kalanların evlerine dönüşleri sırasında içine girdikleri tünelde yayılan özel karışımlı kişilerin kıyafetleri üzerindeki olası bakteriler, dezenfekte tüneli Kaynaşlı belediyesi önüne kuruldu.

Başkan Şahin’in talimatları ile sabahtan itibaren  ücretsiz maske dağıtımına başlatıldı, Belediye ekipleri maskeleri evlere ve işyerlerine bıraktı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların sıkıntılarını hafifletmek amacıyla korona virüs salgını sebebiyle geçimini sağlayamayan ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi desteğinde bulunan Kaynaşlı Belediyesi,  Başkan Şahin’in talimatlarıyla hazırladığı gıda kolilerini kapı kapı gezerek vatandaşlara ulaştırdı.

Nisan-Mayıs ve Haziran aylarında suda yüzde 80 indirim yapan Kaynaşlı Belediyesi, vatandaşın meskenlerde 100 ton, ticarethanelerde 200 ton, fabrikalarda ise 500 ton suyu indirimli kullanmasını sağladı.

Öte yandan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Korona Virüs kapsamında iş yerlerini kapatmak durumunda kalan kiracılardan kapalı kaldıkları süre boyunca Kaynaşlı Belediyesi olarak kira almayacağını açıklarken, bu zor günlerde esnafın yanında olduğunu yinelemişti.

Şahin, ilçe giriş çıkış trafik kontrol noktasında görev yapmakta olan polislere ziyaretleri de ihmal etmiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.04.2020
23:58

Çok güzel.. teşekkürler başkan.. işte olay bu...dil susacak icraat konuşacak..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,54
Ahmet Hatip
23.04.2020
21:14

Kaynaşlı başkanını tebrik ederim. Çok doğru kişilikli birisi. Bizim Gölyaka belediyesi de kaymakamın halkegime yaptırdığı maskeleri alıp biz yaptık diye dagitiyo dahası başka ilce başkanlarına dagitiyo vatandaş belediye gidiyor kalmadı deniyor. Ka ya makaliga gidin deniyo oraya gidiyoru veriyorlar ama biz dagitsin diye belediye veriyoruz deniyo yani belediye başka belediyelere veriyoda kendi halkına niye kalmadı diyo başkan Demircan ve yanındakiler çıksın açıklasın kendi yakınlarında renk renk çeşit cesit maskeler var yukarda da Allah var elbet.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,92
Kaynaşlı başkanını tebrik ederim. Obürlerine örnek olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.