Kaynaşlı Deprem İzlerini Siliyor

Kaynaşlı Deprem İzlerini Siliyor

12 Kasım 1999 yılında meydana gelen deprem ile yerle bir olan Kaynaşlı’da, deprem izleri olarak görülen prefabrik yapıların kaldırma çalışmaları devam ediyor. Esnaflarla anlaşan Belediye 2021 yılının Nisan ayına kadar tüm prefabrik yapıları kaldıracak.

21 yıl önce meydana gelen 2 depremin izleri Kaynaşlı’da silinmeye devam ediyor. Daha önce bir çok enkazın yıkıldığı Kaynaşlı’da depremi hatırlatan Prefabrik yapıların da yıkımı sürüyor. İlçede prefabrike yapılarda esnaflık yapan vatandaşlarla bir araya geldiklerini dile getiren Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Nisan ayına kadar süre verdiklerini fakat esnafların biraz daha süre istemesi nedeni ile tarihi 2021 Nisan olarak düzenlediklerini dile getirdi.

Başkan Şahin şöyle devam etti: ‘ Prefabrik yapılar ile ilgili biz baya bir çalışma yaptık. Atıl duran boş duran görüntü kirliliği oluşturan bir çok prefabrikleri kaldırdık. Prefabrikler ile alakalı esnafımız ile birkaç kez toplantı yaptık. Onlarında görüşlerini alarak onları da mağdur etmeden bir çalışma içerisine girdik. 2021 Nisanı itibari ile Kaynaşlı’da prefabrik işi kalmayacak. Bunu biz esnaflarımız ile ortak oturduk konuştuk. Hatta biz 2020 Nisan ayı demiştik ama onlar bizden biraz daha süre istediler. Bizde süreyi biraz daha uzattık. 2021 Nisan ayı itibari ile Kaynaşlı’da ki prefabrik işyerleri güzel binalarla dönüşecek. Kaynaşlı’yı modern ve çağdaş bir ilçe yapmamız lazım.’ Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.01.2020
12:57

Kardeşim tramvay ne alaka ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,88
Kaynaşlılı
27.01.2020
11:35

başkana imaj çalışmaları. O değil de başkan bir aydır kimseye tebliğde bulunmuyor. Sadece kadınlara mı tebliğci? Ziyan edilen tramvay paraları ile ilgili tebliğde bulunmayacak mı? beytülmal bir şort kadar önemli değil mi?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,10
alaplılı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.