Caboğlu Açıklamalarda Bulundu

Caboğlu Açıklamalarda Bulundu

Caboğlu Açıklamalarda Bulundu

Düzce TV’de yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programı’na konuk olan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Ramazan Ayı’nda düzenlenmeye başlanan il başkanları toplantılarının Düzce siyaseti için önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

 

İl başkanları toplantıları yapılmalı diyerek AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’e öneride bulunduğunu belirten MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, her ay düzenlenen bu toplantılarda partilerin il başkanları ile Düzce’nin sorunlarını gündemine aldıklarını ve çözüme kavuşturmak amacıyla istişarede bulunduklarını aktardı.

“Bu Düzce için bir kazanımdır”

Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programı’na konuk olan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

Düzce’nin bu tip şeylere ihtiyacı var. Çünkü siyaseten çok gerilmiş bir ortamdı o zamanlarda. O zaman seçim dönemlerine denk geldi diye düşünüyorum. Mustafa Keskin il başkanı olduğunda kendilerine il başkanları bir araya gelmeli dedim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Düzce için Düzce’nin siyaseti için çok değerli bir kazanımdır Mustafa Başkan. Kendisi zaten böyle bir düşüncenin kendisinin de düşündüğünü belirtti. Ve hemen Ramazan Ayı’nda bütün siyasi il başkanları ile bir araya geldik. Güzel bir program oldu. İlk toplantı Mustafa Başkan’ın davetiyle yapmış olduğumuz bir il başkanları toplantısıydı. Sonrasında sırasıyla il başkanları toplantısını ayda bir defa olmak üzere toplantılarımızı yapıyoruz. Tabii bu Düzce için bir kazanımdır. Düzce’de belediyelerin yükünün bu toplantıyla biraz daha hafifletilmesi noktasında ciddi çalışmalarımız var. Düzce de sokakta konuşulan her ne konu varsa, tabii farklı siyasi il başkanlarından da bu toplantıya gündemle ilgili her il başkanı bir iki gündem taşıyarak bunu aramızda bir hükümet olan bir siyasi il başkanının da olmasıyla bu konuları bir şekilde il başkanımıza aktarmış oluyoruz.”

“İstişare geleneğini sürdürüyoruz”

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, il başkanları toplantılarına ilerleyen süreçlerde milletvekillerinin ve belediye başkanlarının da katılım sağlayacağını belirttiği konuşmasına şöyle devam etti:

 

“Bu Düzce için bir kazanımdır. Bunun yanında ilk toplantımızda Düzce Belediye Başkanımız o zaman aramıza geldiler. Düzce’yle ilgili yapacakları ve yaptıkları şeylerle ilgili bilgi aktarıldı. Burada sonuç olarak bir bilgi kirliliğini ortadan kaldırma açısından da Düzce için bir kazanım oldu. Geçtiğimiz il başkanları toplantısında Tuncay Şahin aramızdaydı. Düzce’de ki organizede ki sıkıntıları tek tek ele aldık. Bir sonraki toplantıda da milletvekilimiz veya belediye başkanlarının olacağı bir il başkanları toplantısı tertip edip Düzce’de istişare geleneğini sürdüreceğiz.”

“Ülkü Ocaklarını siyaset noktasından dışarıda tutuyoruz”

Son olarak Ülkü Ocaklarında yer alan yapılanmayla alakalı bilgiler aktaran MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkü Ocakları ülke genelinde yeniden bir yapılanmaya gitti. Son zamanlarda yapmış olduğu kitap yazımıyla alakalı Milli Eğitim ile çok ciddi çalışmaları var. Düzce’de Ayhan Başkanımızın yapmış olduğu çok güzel çalışmalar var. İlçelere, beldelere ve hatta mahallelere kadar teşkilat yapılanması vardır. Ama Ülkü Ocakları’nı biz siyasi parti olarak, siyaset noktasından dışarıda tutuyoruz. Ülkücülük demek çok önem arz eden bir kavramdır. O manada Ülkü Ocaklarında ilim irfan sahibi ve bilim adamı yetişmesi noktasında çalışmaların sürdüğünü görmek lazım.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.