Kitabını Düzceli Kitap Dostlarıyla Buluşturdu

Kitabını Düzceli Kitap Dostlarıyla Buluşturdu

Düzceli araştırmacı yazar İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Eski Başkanı Cemal Kazak, okurlarıyla buluştu. Geçen yıl çıkan ilk kitabını okurlarına imzalayan Cemal Kazak, gelecek ile ilgili projelerini anlattı.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Eski Başkanı Araştırmacı yazar Cemal Kazak 2018 yılında yaptığı araştırmalar sonucunda çıkan kitabını Düzceli kitap dostlarıyla buluşturdu.

Arap Baharı hareketinin başlangıcı olan Mısır’da önce Müslüman Kardeşler Hareketinin yaptığı devrimi ile birlikte başa geçen Muhammed Mursi’yi ve sonrasında yaşanan darbeyi araştırarak sebep ile sonuçlarını ortaya koyduğu araştırmasını kitaba dönüştüren Cemal Kazak, kitabını da Düzceli okurların beğenisine düzenlenen imza günüyle sundu. Cemal Kazak; “Bu kitabım 2018 yılında çıktı.

Konuyla ilgisi olanların teveccühü var. Bundan da son derece memnunum. 2011 yılında Mısır’da iktidar değişikliği oldu. Bu değişim ile birlikte Müslüman Kardeşler Hareketinin desteklediği Muhammed Mursi yüzde 50’nin üzerinde oy alarak iktidara geldi. Fakat küresel aktörlerin gerekse iç siyasi dinamiklerin sonucu bir darbe ile iktidardan düşürüldü. Bu süreci ele alan akademik bir çalışmadır. Kitaba ilgiden memnunum açıkçası. Dostlarımız yalnız bırakmadılar. Düzceli kitapseverler yalnız bırakmadılar. Konuyla ilgili olan arkadaşlarında ciddi teveccühü var” dedi.

Kitabın devamının geleceğini ifade eden Cemal Kazak; “Doktora çalışmamda da Suriye’de ki olayları ele alan bir araştırma yapıyorum. Allah nasip ederde biterse kitaplaştırılarak okurların beğenisine sunulacak” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.12.2019
13:33

Tebrik ediyorum, gurur duydum açıkçası. İnşallah kendisini daha güzel mevkilerde de görürüz..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,35
Ali
1.12.2019
14:39

hayırlı olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,97
akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.