BEŞİR DERNEĞİ'NDEN ÖRNEK KAMPANYA

BEŞİR DERNEĞİ'NDEN ÖRNEK KAMPANYA

Beşir Derneği Düzce Temsilciliği, Kızılay ve Semerkand Vakfı işbirliğinde kan bağış kampanyası düzenlendi. "Bir Damla Bin Umut" adlı kan bağışı kampanyasında onlarca ünite kan bağışının yapılması sağlandı.

 

 

2010 yılından bu yana Kızılay ile ortaklaşa Kan bağışı kampanyası düzenleyen Beşir Derneği, "Bir Damla Bin Umut" adlı kampanyada ülke genelinde yılda  200'den fazla noktada, ortalama 100  Bin ünite kan bağışı toplayarak ülkemizin kan ihtiyacına önemli destek sağlıyor.

Her yıl düzenli olarak yapılan kan bağışı kampanyası bu yıl da Beşir Derneği Düzce İl Temsilciliği, Semerkand Vakfı ve Kızılay Düzce Şubesi'nin ortaklaşa organizasyonu ile Aziziye Mahallesi Pazaryeri Mevkiinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen kan bağışı kampanyasında onlarca ünite kan toplanarak Kızılay Düzce Şubesine teslim edildi.

Kampanya hakkında bilgi veren Beşir Derneği İl Başkanı Mehmet Aybek, "Her zaman olduğu gibi bugün de milletimiz için hazırız. Türk Kızılay'ının kan bağışı çağrısına yurt genelinde destek veriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay'ımızdan gelen talep üzerinekan bağışı kampanyamızı ülke genelinde olduğu gibi Düzce'de de sürdürüyoruz. Semerkand Vakfı, Kızılay Düzce Şubesi ve Derneğimizin ortaklaşa düzenlediği bağış kampanyasına katılan tüm gönüllülere teşekkür ediyoruz. Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bunun için Bir Damla, Bin Umut kampanyası ile yıl boyunca kan bağış kampanyalarını destekleyip, farkındalık oluşturmaya gayret edeceğiz. Bu kampanyalara tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.