KIŞ ÇAYINA RAĞBET ARTTI

KIŞ ÇAYINA RAĞBET ARTTI

Başta grip ve nezle olmak üzere birçok hastalığın yaşandığı kış aylarında vatandaşın ilk aklına yerlerden gelen aktarlarda bugünlerde, bir çok şifalı bitkiden oluşan kış çaylarına rağbet oldukça arttı.

 

 

Vücudun direncini düşüren ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen kış hastalıklarına karşın vatandaşlar  bitkilerin karışımıyla elde edilen ve her derde deva kış çayıyla sağlığını koruyor. Tamamen doğal ve yan etkisi bulunmayan kış çayı karışımına havaların soğumasıyla ve salgın hastalıkların ortaya çıkmasıyla birlikte talebin arttığını söyleyen aktarlar, kuşburnu, ıhlamur, zerdeçal ve zencefil gibi bitkilerle hazırlanan kış çayı ile insanların kış hastalıklarından korunabildiğini belirttiler.

Aktarlar, kış çayının, özellikle soğuk kış aylarında ortaya çıkan üst solunum yolu enfeksiyonu hastalıklarının iyileştirilmesinde ve bu hastalıklara karşı vücudun korunmasında da çok etkili olduğunu belirttiler. 

Doğal ürünler tercih ettiğini söyleyen bir vatandaş ise, uzun süredir özellikle ıhlamur gibi ürünleri kullandığını ve iyi geldiği için doktora gitmediğini belirtirken, kendisine iyi geldiğine inandığı bitkilerden bir karışım hazırlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.