4 Bin 305 hastaya hizmet veriliyor

4 Bin 305 hastaya hizmet veriliyor

Hasta ve yaşlı ailelere yönelik ziyaretler kapsamında Düzce Valisi Dr. Zulkif Dağlı, Duzce İl Sağlık Mudurluğu'ne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri biriminden hizmet alan hastaları ziyaret etti.

Duzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz 'ın da katıldığı ziyarette Aziziye Mahallesi'nde ikamet eden ve evde bakım hizmeti alan hasta 1962 doğumlu B.D svo+epilepsi tanısı olan ve aynı hanede kızı 1989 doğumlu H.D çocuk felci tanısı ile Evde Bakım Hizmetleri biriminden hizmet alan aileye gidildi. Gerçekleştirilen ziyarette Vali Dağlı, hasta yakınları ile tek tek görüşerek, hastaların sorunlarını ve sıkıntıları dinledi ve hastalar hakkında İl Sağlık Müdürü Yılmaz'dan bilgi aldı.

Vali Dağlı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada,  "Türkiye'de olduğu gibi Duzce'de yaşlı veya yatağa bağımlı hastaların tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının, sağlık kuruluşları yerine kişinin evinde yapılması, evde sağlık hizmetlerinin önemli bir uygulaması olmakla beraber insanımızın sağlığını korumak ve yeniden sağlığına kavuşturmak amacıyla sağlık bakım hizmetlerini profesyonel bir anlayışla, bireyin kendi evinde sunma noktasında kesintisiz 7/24 hizmete devam ediyoruz" dedi.

Yılmaz ise "Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında 4 bin305 kayıtlı hastaya 9 evde sağlık hizmet aracı ve 3 hasta nakil ambulansı ile hizmet verilmektedir.Aylık yaklaşık 2 bin 100 hasta ziyareti gerçekleştirilmekte olup sağlık hizmetine 7/24 kesintisiz devam edilmektedir." ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.