Sağlıklı Yaşam Bilinci Oluşturuluyor

Sağlıklı Yaşam Bilinci Oluşturuluyor

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından farkındalık yaratabilmek için sigara bırakma kampanyaları başlatıldığı ve kampanyanın yıl boyunca devam edeceği açıkladı.  

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından Tütün ürünlerinin zararlarına karşı birey ve toplum sağlığına yönelik risklerden korumak, sağlıklı yaşam kültür bilincinin oluşturulması ve bu bilincin artarak devam etmesini sağlamak amacıyla farkındalık kampanyası başlatıldı.

Bu kapsamda Düzce’de yer alan kafe, kafeterya, internet kafe, çay ocağı gibi işletmelerde müşteri ve işyeri çalışanlarına sigara ve tütün mamüllerinin zararları hakkında bilgilendirme ve eğitimler yapılıp vatandaşlara karbonmonoksit ölçümü yapılarak broşür, şapka, bileklik ve kalem dağıtılmaya başlandı.


Kampanyanın ilk gününde bir kafede başlatılan çalışmalara İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Tuncer, Yeşilay Düzce Şubesi Başkanı Av. Ali Dilber, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Volkan Temi, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Ökkeş Kepek ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Personelleri katıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.