YİNE BİR GÜNCEL SORUN

YİNE BİR GÜNCEL SORUN

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce ile ilgili en ufak sorunu meclise taşımayı başarıyor. Düzce?nin 16 yıldır alışık olmadığı şekilde Düzce?nin hakkını savunan Yılmaz, bu kez TEM otoyol bağlantısının açılmasıyla zorluk çeken Azmimilli Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dile getirdi.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM?de gündem dışı söz alarak ?Düzce ili Azmimilli mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız yapılan otoban bağlantı yolu nedeni ile karşıda kalan camiye bile giderken hayatını tehlikeye atmaktadır. Yayaların geçmesi için yapılan yaya geçidine çıkışta kullanılan merdiven ve engelli rampası tam bir fiyaskodur. Engelli rampası ve merdiven hangi yönetmeliğe göre yapılmıştır. Vatandaşlarımız, için merak konusudur. Yapılan bağlantı yoluyla trafik akışı sadece Azmimilli mahallesindeki vatandaşlarımızı değil Fevzi çakmak mahallesindeki vatandaşlarımızın da hayatını riske atmaktadır. Bağlantı yolu ne yazık ki şehrin trafiğini olumsuz yönde etkilemiş ve Düzce?yi ikiye bölmüştür.

Düzce Belediyesi bir facia yaşanmadan asansörlü üst geçitleri derhal yapmalıdır. Aksi takdirde karşıya geçişlerde yaşanacak kazanın sorumlusu Düzce Belediyesi olacaktır.  Görüşmekte olduğumuz çevre kanunun 9. Maddesinde yapılan kanun teklifindeki değişiklik ile yaban hayvanlarının bile geçişine izin veren menfez ve köprüler, Azmimilli mahallesindeki ve Fevzi çakmak mahallesindeki hemşerilerimizden esirgenmiştir? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.