MHP SEÇİM GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP SEÇİM GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve MHP Düzce Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyorlar.
 
 
 
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri seçim gezilerine devam ediyor. MHP Başkan Adayı ve MHP Teşkilatı Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Aile ve Sosyal Politikalar Düzce İl Müdürü Zeki Yıldırım?ı ziyaret ettiler.
 
Yoğun tempo anlayışı ile 31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan MHP cephesi esnaf, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek halkın desteğini alma açına çalışıyor. 
 
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, ? Düzce?de biz 31 Mart Yerel Seçimleri için parti teşkilatımız ve ekibimiz ile 24 saat mesai anlayışı ile birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Düzce için el ele diyerek çıkmış olduğumuz yolda en önemli projemiz sevgi olduğunu daha önceki konuşmalarımda belirttim ve biz bu sevgiyi her kesimden insana iletmek adına çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.
 
MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise seçim çalışmaları ile ilgili olarak, ?Düzce İl ve ilçelerinde 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor?  dedi.
 
 
İstişare toplantısı yapıldı
 
Gündüz programlarının tamamlanmasının ardından İl Başkanı İlhami Caboğlu, merkez ve İlçe Başkanları ile Düzce MHP Belediye Başkan Adayı ve İlçe belediye başkan adaylarıyla Akçakoca da istişare toplantısı yaptı.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.