Özlü Meclis Adaylarını Tanıttı

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, düzenlenen kahvaltılı programda partinin Belediye ve İl Genel Meclisi Adaylarını tanıttı. Özlü, tanıtım sırasında oluşturulan listenin Düzce'yi uçuracağını iddia etti.

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçilmesi halinde birlikte çalışacağı meclis üyeleri adaylarını tanıttı.

İl Genel Meclisi 1. Aday olarak gösterilen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın da katıldığı toplantıda, Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, “ Bu listeyle Düzce’yi uçuracağız” dedi.

Özlü, "Oluşturduğumuz liste hem meslek, hem de Düzce için gerekli bir listedir. Genç, dinamik ve kadın adaylara da yer vermiş durumdayız. Diğer partilerin çıkardığı adaylara bakarsanız bizim çıkardığımız listenin ne kadar önemli olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Oluşturduğumuz listeyle Düzce'yi uçuracağız. İl Genel Meclisi üyelerimiz niye arka sıradayız diye üzülmesinler çünkü Düzce merkezde İGM'de 6-0 yapacağız. İnşaat mühendisi olsun, çevre mühendisi olsun, sporla ilgilenen olsun Düzce'nin ihtiyacı olan isimlerden kurulu bir liste oluşturduk. Bize gelen 91'den fazla aday adayı başvurusu vardı. Bu başvurularla en az 3 liste çıkarabilirdik. Göreve geldiğimiz zaman listeye girmeyen arkadaşlarımızla ayrı çalışmalar içinde olacağız. Kimse yanlış düşünmesin. Oluşturulan listede kimse benim ahbabım, yakın dostum değildir. Bütün arkadaşlarla bir ya da iki kez görüşmüşlüğüm vardır. Listenin Düzce'ye ne kadar ihtiyacı olduğunu mevcut belediye başkanımız Dursun Bey de içinde bulunduğu için çok iyi biliyor. Aday seçiminde özverili davrandık." Şeklinde konuştu.

Özlü konuşmasının ardından , AK Parti'nin Düzce Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerini basına tanıttı. Özlü, listeye giremeyenlerle de çalışmalar yapacaklarını vurguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.2.2019
19:49

Kimsede bayanları öne almayı düşünmemiş mi ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,97
Hasan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.