İl Başkanı Caboğlu’ndan Özel Açıklamalar

İl Başkanı Caboğlu’ndan Özel Açıklamalar

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in MHP Genel Başkanının kararıyla belediye başkanları listesinden düşürülmesinin ardından açıklamada bulunarak, “Kaynaşlı halkı muktedir olsun. MHP Teşkilatları orada ne söz vermişse orada o sözlerin her zaman arkasındadır” diyerek ilçeye verilen sözlerin arkasında durduklarını ifade etti.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, A Milli Kadın Voleybol Takımı hakkındaki sözleri sonrası, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla belediye başkanlar listesinden düşürülmüştü.

Bu gelişme sonrası açıklamalarda bulunan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP’nin seçim öncesinde Kaynaşlı halkına verdiği sözlerin arkasında durduğunu dile getirdi.

"Verdiğimiz sözlerin arkasındayız"

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Mutlaka bizim de seçim döneminde vermiş olduğumuz taahhütler ve sözler vardır hizmet noktasında. Kaynaşlı halkı muktedir olsun. MHP Teşkilatları orada ne söz vermişse orada o sözlerin her zaman arkasındadır. Tabii burada bir belediye başkanı olarak değil bir belediye meclisi olarak düşünmekte fayda var. Orada bizim belediye meclis üyelerimiz halen daha görevlerindedir. Mutlaka bizim belediye meclis üyeleri MHP teşkilatlarıyla temasa geçerek aynı belediye başkanlığı MHP’ninmiş noktasında bir çalışmalarımız ve hizmetlerimiz olacaktır. Biz Kaynaşlı’yı gerçekten önemsiyoruz. Kaynaşlı’nın hassasiyetleri bizim hassasiyetlerimiz. Orada vekilimiz olsun, İl Genel Meclis Üyemiz olsun, teşkilatımız olsun, Kaynaşlı’yla ilgili hizmet noktasında ne yapılması gerekiyorsa biz elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kaynaşlı’yı genel olarak değerlendirecek olursak inanın Kaynaşlı’yı biz Ankara’ya gidiş ve gelişlerde mutlaka uğradığımız ve teşkilat olarak da hep orada olmak istediğimiz bir ilçemiz. Mutlaka Kaynaşlı’da ki tüm eksiklikleri giderme noktasında vekilimiz olsun, İl Genel Meclisimiz olsun biz hazırız. Hatta ben Anakara’da bu konuyla alakalı da sizin bize sormuş olduğunuz soruya yakın muhabbetimiz oldu. Kaynaşlı’nın bütün sıkıntıları ve hassasiyetlerini giderme noktasında elimizden ne geliyorsa, Genel Merkez açısından da yapma gayreti içerisinde olacağız. Tabii bu yaşanan olay keşke yaşanmasaydı. Ama mutlaka bazen insanlar çok fevri düşünebiliyor. Bu noktada da bizim muhatap olduğumuz özellikle yaşanan o olaydan bu zamana kadar çok ciddi telefonlar alıyoruz.”

"Tüm kesimlerinde hassasiyetlerini kollamak zorundayız"

Halkımızın tüm kesimlerinin hassasiyetlerini korumak zorundayız diyerek konuşmasına devam eden Başkan Caboğlu, şöyle devam etti:

“Tabii bunun olumlu yönü de var olumsuz yönleri de var. Bunun için biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm kesimden oy talebimiz olduğu gibi tüm kesimlerinde hassasiyetlerini kollamak zorundayız. İnanç noktasında bunu değerlendirecek olursak ben bazen Cuma namazlarını genel merkezimize gidip orada kılıyorum. İnanın iddia ediyorum, MHP Genel Merkezi haricinde 5 vakit namazı kılınan ve Cuma namazı dahil olmak üzere kılınıp her vakit namazlarında Kuran- Kerim okunup senenin belirli zamanlarında hatim inilen bir genel merkezden bahsediyoruz.”

"Herkesin inancı kendinedir"

Yaşanan olayın daha fazla gündemde tutulmasının Düzce’yi yıpratacağını belirten Caboğlu, son olarak şunları söyledi:

“Biz Genel Merkez olarak Kaynaşlı Belediyesi ile alakalı gündemde konuşmama kararı aldık. Çünkü bu süreç hem belediyeciliği hem ülkemizi hem de Düzcemizi yıpratacağı kanaatindeyim. Bunu bu şekilde hala sosyal medyada veya kamuoyunda yıpratıcı şekilde basın açıklamaları yapmak önce inanç noktasında ve ülkemizin bekası noktasında geleceğimizi sıkıntıya soka diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili tüm halkımızı sükunete davet ediyorum. Herkesin inancı kendinedir. Düzce zaten inanç noktasında bırakın Türkiye’ye tüm dünyaya yetiştirmiş olduğu hafızlarla zaten kendini dünyaya kanıtlamış bir şehirdir. Bu konuda herkesin sağduyulu bir şekilde hareket etmesinde fayda var.”

Haber: H. DURNA

Kamera: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.