Düzcespor Evinde Galip Geldi

Düzcespor Evinde Galip Geldi

TFF 3. Lig 1. grupta yer alan Düzcespor, 19. hafta maçında evinde Çankaya FK takımı ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 berabere biten mücadele de temsilcimiz ikinci yarı bulduğu goller ile müsabakadan 3-1 galip ayrıldı. 


İkinci yarıya yeni transferleri ile Antalya’da yapılan çalışmalar ile başlayan Düzcespor, ilk maçında 1-1 berabere kalmıştı. İkinci maçına taraftarı ile buluşan Düzcespor, 19. hafta maçında Çankaya FK takımı ile karşı karşıya geldi. Yeni transferlerin de ilk 11’de başladığı müsabakanın 33. dakikasında Nevzat Bilen’in şık golü ile Düzcespor 1-0 öne geçti. lk yarı bu skor ile sona erecek derken Çankaya FK’dan Fatih Üge 45+3’üncü dakikada durumu 1-1’e getirdi. Bu gol ile ilk yarı sona erdi. İkinci yarının hemen başlarında istekli başlayan taraf temsilcimiz Düzcespor oldu ve 46. dakikada Metin Sevinç’in golü ile durumu 2-1’e getirdi. Üst üste ataklar ile rakip sahaya oyunu kuran Düzcespor, 67. dakikada takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü atan Nevzat Bilen durumu 3-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra üst üste pozisyonlara giren Düzcespor, gol yollarında başarılı olamadı. Mücadale 3-1 Düzcespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

3 puanı 3 golle alan Düzcespor, 27 puanla 8. sırada yer alırken, Çankaya FK ise 23 puan ile 12. sırada yer aldı. Temsilcimiz 20. hafta müsabakasında Artvin temsilcisi Hopaspor’un konuğu olacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.01.2020
23:43

düzcespor hızını yükseltip mücadeleci daha akıcı futbolla bu hava motivasyonla başka yenilmeyecek yeterki puanlar zor olacak ama başarak düzcespor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,17
ali ihsan çelik


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.