Karaca Çobanspor Şampiyon Oldu

Karaca Çobanspor Şampiyon Oldu

Karaca Çobanspor Şampiyon Oldu

Şampiyonun adıKaraca Çobanspor oldu. Düzce amatör futbolda 2028-2019 futbol sezonunda U19 liginde son maçta rakibi Düzce Gençlerbirlispor’u 3-2  Yenen.Karaca Çobanspor  oldu. Nurettin Zafer stadında oynanan karşılaşmayı kazananKaraca Çobanspor ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

 

KUPAYI ALDI

 

 Düzce U19 futbol liginde şampiyon olan Karaca Çobanspor şampiyonluk kupasını TFF Düzce temsilcisi Gökhan Karadağ’ın elinden aldı. Maç sonrasında futbolcular,yöneticiler ve taraftarlar saha içinde sevgi yumağı oluşturdular.

 

KARACA ÇOBANSPOR

Karaca Çobanspor U19 takımı 2018-2019 futbol sezonunda A grubunda Düzce Gençlerbirlispor, Kurtsuyspor, Kaynaşlıspor, Aziziyespor, Düzce Modern Eğitimcilerspor, Ağaköyspor ve Çamlıspor takımları ile mücadele etti. Karaca Çobanspor normal sezonda yaptığı maçlarda Gençlerbirlispor ile 2-2 berabere kalırken, Kurtsuyuspor’u 9-0, Kaynaşlıspor’u 2-0, Aziziyespor’u 4-0, Düzce modern Eğitimcelerspor’u 7-0, Çamlıspor’u 3-0 ve Ağaköyspor’u 7-0 yendi ve grup birincisi olarak play off grubuna yükseldi.

 

PLAY OFF GRUBUNDAKİ MAÇLARI

 

 Karaca Çobanspor play off grubunda Gölyakaspor’a 2-1 yenildi. Harun Salih Albayrak’ın çalıştırdığı U19 takımı Cumayeri  Belediyespor  ile 2-2 ,Düzce Gençlerbirlispor ile 0-0 berabere kaldı, Aziziyespor’u  her iki maçta da 3-0,,Activo Yapı Kuzey Yıldızıspor’u 2-0 ve 3-0,,Gölyakaspor’u 2-1,Cumayeri Belediyespor’u 5-1 ve Düzce Gençlerbirlispor’u 3-2 yendi. U19 LİGİ 2018-2019 futbol sezonunda U 19 liginde  A grubunda Kurtsuyuspor, Karaca Çobanspor,Ağaköyspor, Aziziyespor, Düzce Gençlerbirliğispor, Kaynaşlı Belediyespor,Düzce modern Eğitimcilerspor, Çamlıspor, B grubunda Beçispor, Cumayeri Belediyespyor, Gölyakaspor, Bahçeköyspor, Activo Yapı Kuzey Yıldızı Karadenizspor,Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor takımları mücadele etti .

 

PLAY OFF

 U19 play off grubunda gruplarında ilk 3 sırayı alan  Karaca Çobanspor, Düzce Gençlerbirlispor,Activo Yapı Kuzey Yıldızıspor,Gölyakaspor, Cumayeri Belediyespor ve Aziziyespor takımları mücadele etti. U19 liginde her iki grupta da normal sezon çift devreli lig usulüne göre oynandı.. Gruplarında ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım play off grubunda yine çift devreli lig usulüne göre oynayacak ve şampiyon olan takım Düzce ilini Türkiye U19 şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.