Düzcespor nereye koşuyor

Düzcespor nereye koşuyor

Düzcespor nereye koşuyor

Kulüp başkanının olmadığı, yöneticilerin tek tek istifa ettiği Düzcespor’da son olarak alacakları için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuran ve 13 Temmuz 2019 Cuma günü paraları yatırılmayan 4 futbolcu daha serbest kaldı. 

Düzcespor emin adımlarla hatta koşar adım amatöre gidiyor. Kulüp başkanının olmadığı, yöneticilerin tek tek istifa ettiği Düzcespor’da  son olarak alacakları için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuran ve 13 Temmuz 2019 Cuma günü paraları yatırılmayan 4 futbolcu daha serbest kaldı.

SERBEST KALAN FUTBOLCULAR

Geçen sezondan kalan alacakları için Türkiye Futbol Federasyonuna resmi müracaat yapan ve 13 Temmuz 2019 Cuma gününe kadar paraları yatırılmayan Mehmet Ersavaş, Sabutay Alper Bayülken,Talha Aydemir ve Mehmet Kuruoğlu serbest kaldı. Kağıt üzerindeki Düzcespor yönetimi bu futbolcuların alacaklarını ödeyemedi, para  bulamadı. Düzcespor’da geçtiğimzi sezon forma giyen futbolcuların neredeyse tamamı serbest kalıyor. Başkanı bulunmayan Düzcespor yönetimi haftalar öncesinde kulüp başkanı Orhan Aydın ile birlikte istifa edip kongre kararı almak yerine ısrarla yönetimde kalmaya devam ediyor.

 

BELEDİYE BAŞKANI SESSİZ

Düzcespor’un hızla amatör kümeye koşmasına rağmen Düzce Belediye başkanı Faruk Özlü  bu olaya sessiz kalıyor, Düzcespor’a can suyu verecek kaynak bulma  konusunda gerekeni yapmıyor. Düzce Belediye başkanı Faruk Özlü dışında Düzcespor’un amatöre koşmasına engelleyecek bir başka isim ortada görünmüyor. Düzcespor yönetimi  zamanında kongre kararı almayarak amatöre gidişin fitilini ateşledi. Düzcespor yönetiminden hala bir başkan çıkmadı. Tüzük gereği Düzcespor’da başkan yardımcıları kulüp başkanı olarak görünüyor.

 

BAYRAM ALİ KUBİLAY İSTİFA ETTİ

Düzcespor yönetiminde yaprak dökümü devam ediyor. Teknik direktör seçimi konusunda yönetimle ters düşen Düzcespor yönetim kurulu üyesi Bayram Ali Kubilay görevinden istifa etti. Yaşanan gelişmelerin ardından Düzcespor yönetiminden başka isimlerin istifa edip etmeyeceği merak konusu.

 

ARADAN 1 AY GEÇTİ

Düzcespor kulüp başkanı Orhan Aydın’ın istifasının ardından 1 ay geçti. Düzcespor yönetimi Orhan Aydın ile birlikte istifa etseydi ve kongre kararı alınmış olsaydı Düzcespor belki de şimde güçlü ve yeni  bir yönetime kavuşacaktı. Düzcespor yönetiminde bulunan bazı isimler sözde Düzcespor’u sahipsiz bırakmamak adına istifa etmedi ancak bu güne kadar ne futbolcuların gitmesine engelmeyebildi, ne dış transferi açtı. Düzcespor  Orhan Aydın’ın istifasının ardından daha da kötüye gitti ve ufukta umut ışığı da görünmüyor.Düzce’li iş adamları, bürokratlar yönetim var diye işin içine girmiyor.

 

SON SÖZ

Düzcespor’da geçne sezon forma giyen bütün futbolcular serbest kaldı. Dış transfer yapılamıyor. Düzcespor alt yapısı zaden evlere şenlik. Şu anki tablo Düzcespor’un amatör futbsolcularla lige gireceği ve grubun averaj takımı olacağı ve küme düşeceği. Düzcespor için zaman hızla geçiyor. Düzcespor’un kurtuluş reçetesi Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün elinde. Faruk Özlü artık en azından dış transferin açılması için Düzcespor’a kaynak bulmak zorunda. Bu yönetim Faruk Özlü’nün desteği ile kuruldu. Düzcespor için acilen Düzce Valisi. Milletvekillerinin oda başkanlarının katılacağı acil bir toplantı yapılmalı. Düzcespor’un transfer yasağı kalkmaması demek bu takımın averaj takımı olması demek. Düzcespor taraftar gruplarının da artık kamuoya yaratması gerekiyor. Düzce basını da Düzcespor için tek vücut olmalı. Unutulmasın başka Düzcespor yok. Bu takım amatöre düşerse birdaha çıkamaz.

Kaynak Düzce Damla 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.