Lidere hakem koruması

Lidere hakem koruması

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, evinde lider Serik Belediyespor’u konuk etti. Ancak Düzcesaporun 2 golünü hakem Serhad Ürkmez vermedi. 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor sezonun 11. haftasında lider Serik Belediyespor’u konuk etti. Son haftalarda deplasmanda ve kendi evinde kötü sonuçlar alan Düzcespor, taraftarı önünde kötü gidişata dur demek için sahaya çıktı. Saat 13.30’da başlayan karşılaşma 18 Temmuz stadında oynandı. Maçı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetti. Yardımcılıklarını ise Berkay Salman, Alican Uz, Cansu Tiryaki yaptı.
Maça çok iyi başlayan Düzcespor, rakibi karşısında oynadığı futbolla göz doldurdu. Özellikle ilk yarıda peş peşe gol pozisyonlarına giren Düzcespor, pozisyonlardan yararlanamadı.  İkinci yarıda ise ağırlığını devam ettiren Düzcespor, iki defa topu filelerle buluşturmasına karşın hakem Serhad Ürkmez, golleri vermedi. Birde mutlak penaltıyı vermeyen Hakem Ürkmez, tartaftarın tepki göstermesine neden oldu. Maçta sayılmayan goller dışında gol olmayınca maç 0 -0 sona erdi. Bu sonuçla Serik Belediyespor karşısında 1 puana razı olan Düzcespor puan tablosunda bir basamak yükselerek 10. sıraya çıktı. Puanını ise 13 yaptı. Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacak olan Düzcespor Manisa 19 Mayıs Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç 10 Kasım Pazar günü 13.302da başlayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.11.2019
10:59

Bu damı gol değil hakem bey.nasıl ocak bu gol bize bit anlat.hakem bey

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,51
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.