Düzcespor Şıralık'ta Maça Hazırlanıyor

Düzcespor Şıralık'ta Maça Hazırlanıyor

Düzcespor Şıralık'ta Maça Hazırlanıyor

Düzcespor yenilenen kadrosu ile çift kale antrenman yaptı. Şiralık tesislerinde yapılan antrenmana son iki günde yapılan iki yeni forvet oyuncusu da katıldı. Yeni transferler Pazar günü ilk maçına çıkarak Düzcespor forması ile ter dökecek.

Düzcespor sezonun ikinci devresine yenilenmiş kadrosu ile girecek Hafta sonu oynanacak olan Ankara Çankaya Kulübü ile yapılacak olan Karşılaşmanın hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Düzce 18 Temmuz Stadında yapılan Çift Kale öncesinde Takımın teknik direktörü Adem Neboğlunun görüşleri aldık. Neboğlu; “Antalya’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yönetim Kurulumuz büyük fedakarlıklar yaparak istediğimiz her mevkiye transferler yaptı. bundan sonra bu takımın iskeletini oluşturmak bizim elimizde olacak. Yeni transferler ile hedef büyüdü. Şampiyonluk ve Play off oynamak için mücadelemizi yapacağız. Transferlerin çoğunu tanıyorum buda bizim için avantaj olacak” dedi.

YENİ TRANSFERDEN İLK AÇIKLAMA

Düzcespor’un son transferi Emrah Metoğlu ayağının tozu ile mikrofonlarımıza konuştu. Metoğlu;  “Düzcespor’dan aldığım teklifi kabul ettim. Burada büyük başarılar yakalayacağımıza inancım tam hedefim burada şampiyonluk yaşamak.  Türkiye’de birinci lig ve ikinci liglerde çeşitli takımlarda  oynadım. Göztepe ile Şampiyonluk yaşadım. Gol kralı oldum. Bugün Düzcespor’un başarısı için buradayım. Yoldan geç geldiğimim için ilk Antrenmanımda Düz koşu yaparak  çalışmalar yapıyorum. Çok kısa zamanda takımla birlikte çalışmalara başlayacağım” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.