Artvin Hopaspor: 1 – Düzcespor:1

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 20. Hafta mücadelesinde Ligin güçlü ekiplerinden Artvin Hopaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta evinde Çankaya Futbol Kulübünü farklı sonuçla yenen ve taraftarını umutlandıran Düzcespor, Hopa’dan alacağı galibiyetle şampiyonluğa adım adım yklamşam için sahaya çıkıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Düzcespor, şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Ligin 20. Haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelen Düzcespor, geçen hafta Çankaya karşısında aldığı galibiyeti devam ettirerek, Hopa’dan da 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Saat 13.00’te başlayan karşılaşma Hopa İlçe stadyumunda oynanıyor. Karşılaşmayı, Trabzon Bölgesi hakemlerinden Sinan Özcan yönetiyor. Yardımcılıklarını ise Ertan Başdağ, İsmail Ertunç, Mehmet Kara yapıyor.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanıyor.

51. Dakikada Enver Ayyıldız'ın yerde kaldığı pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi ve Salih Uzun'un golü ile Artvin Hopaspor mücadelede 1-0 öne geçti.

Dakika 67 Düzcespor penaltı kazanıyor.

69. Dakikada kazandığımız penaltı da Yusuf Akyel'in vuruşuyla beraberliği sağlıyoruz.

1-1Maç 1-1 beraber sonuçlandı.

Maçın son dakikalarında sahada gerginlikler yaşandı tribünlerden sinkflı sözler ve sahaya yabancı maddeler atıldı.

Bakalım TFF Hopa'ya ne ceza verecek ? 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.