Başarılı Teknik Adam İlk Antrenmanına Çıktı

Başarılı Teknik Adam İlk Antrenmanına Çıktı

Düzcespor haftasonu karşılaşacağı 24 Erzincanspor müsabakasının hazırlıklarına başladı. Müsabaka öncesi antrenman yapan futbolcular yeni teknik direktörü Mustafa Sarıgül ile ilk antrenmanına çıkmış oldu.  

Düzcespor’un çiçeği burnunda teknik adamı Mustafa Sarıgül takımı ile ilk antrenmanına bugün çıktı.

Haftasonu oynanacak önemli müsabakanın hazırlıklarına bugün başlayan Düzcespor, antrenmana yeni teknik direktör Mustafa Sarıgül ile çıktı.

Başarılı teknik adam Mustafa Sarıgül gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

"Geldiğim konumla alakalı Erzincan’da çalıştık buraya geldik. Buraya belirli hedefler doğrultusunda geldik. Burası güzel bir şehir, futbol şehri. Hedefimiz sadece önümüzdeki maç değil. Buraya uzun vadede çalışmak için geldik. 1.5 yıllık mukavele yaptık. Eğer inşallah iyi bir sezon geçirirsek bundan sonrasını daha rahat planlarız. Ama dediğim gibi sahada zevk veren bir takım olması için çalışacağız. Kazanmak için uğraşan, mücadele eden ve inşallah da başaran bir takım oluruz. Amacımız şampiyonluk veya Play Off’dan çıkmaksa eğer onun için de mücadele edeceğiz."

Ayrıca 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını yöneten başarılı teknik adam Sarıgül, antrenman öncesi ise sahada futbolcularla tanışma fırsatı buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.