AK Partili Meclis Üyesi İstifa Etti

AK Partili Meclis Üyesi İstifa Etti

AK Partili Meclis Üyesi İstifa Etti

AK Parti Akçakoca Belediye meclis üyesi Ayfer Yılmaz'ın ailevi nedenlerle meclis üyeliğinden istifa ettiği açıklandı. 

AK Partili Ayfer Yılmaz, Akçakoca Belediyesi Meclis üyeliği görevinden istifa etti.  Ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınan Yılmaz'ın pandemi süreci ile birlikte gidiş gelişlerde sorun olacağı ve belediye meclis çalışmalarına istenilen düzeyde katkı veremeyeceği için istifa kararı aldığı öğrenildi.

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ak Parti Belediye Meclis üyemiz Sayın Ayfer Yılmaz, İstanbul'da torunlarına baktığı için uzun zamandır toplantılara katılmak adına gelip gitme sıkıntısı yasamaktaydı, bu sebeple kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonrası, bizden teşkilat olarak müsaade etmemizi rica etti. Yine bizimle birlikte olduğunu Ak Parti kimliğini kesinlikle bırakmayacağını dile getirdi. Bizde teşkilat olarak anlayışla karşılayarak kabul ettik. Kendisi siyasi olarak yanımızda ve gönlümüzde sevdiğimiz değer verdiğimiz bir ablamız olarak her daim bizimledir. Yapılan yıpratıcı haberler kasıtlıdır yakışmıyor. Kamuoyunun ve Akçakoca halkının bilgisine sunuyorum.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.08.2020
13:37

ÖYLEYSE EYVALLAH ANCAK BAHANE BU OLUPTA YARIN BAŞKA PARTİYE GEÇERSE AYIP OLUR TABİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,68
SEBEP DOĞRUYSA EYVALLAH


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.