Yatırımlar Akçakoca'ya Cazibeyi Arttıracak

Yatırımlar Akçakoca'ya Cazibeyi Arttıracak

Yatırımlar Akçakoca'ya Cazibeyi Arttıracak

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Yanmaz incelemeler sırasında bir araya geldiği vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yatırımlar cazibeyi arttıracak

Akçakoca genelinde devam eden çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz, ‘’Akçakoca Belediyesi ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz başta olmak üzere pek çok birimimiz, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına yoğunluk vermiş bulunuyor. Batı Karadeniz’in İncisi Düzce’nin deniz’e açılan bu şirin ilçemiz için önceden planladığımız çalışma takvimimize göre ilçemiz genelinde düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bizler de devam eden yatırımları sık sık yerinde takip ederek çalışmaların sorunsuz ilerlemesi için yerinde gözlemliyoruz. İlçemizin modern kimliğine önemli katkılar sunan yatırımlarımızla cadde ve sokaklarımızı ilçeye yakışır şekilde düzenliyoruz. Çalışmaların mimarı olan belediye personelimiz başta olmak üzere, mesai arkadaşlarıma ve diğer birimlerimize ilçemiz adına özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hizmetin en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Bu doğrultuda ekibimizle birlikte büyük özveri ve çaba gösteriyoruz" dedi.

Sorunlarla yakından ilgileniyor

Diğer taraftan gerçekleşen çalışmaların yanı sıra, Başkan Yanmaz’ın  mahalleleri sık sık ziyaret ederek yaşanan sorunlarla da yakından ilgilendiğini belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

İncelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Abitaş Genel Müdürü Hakan Öztaş ile Park ve Bahçeler Amiri Şenol Yılmaz’da eşlik etti. İncelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Abitaş Genel Müdürü Hakan Öztaş ile Park ve Bahçeler Amiri Şenol Yılmaz’da eşlik etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.