Böyle çöp ev görülmedi

Böyle çöp ev görülmedi

Böyle çöp ev görülmedi

Karabük’te mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bir eve giden belediye ekipleri, ev ve bahçeden yaklaşık 10 kamyon çöp çıkardı.

https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-12/17/-898dbec9-fafb-4497-a8d3-74687b550b14-1.mp4

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1033 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Mustafa T.’ye ait evden uzun süredir kötü kokuların gelmesi üzerine mahalle sakinleri durumu ilgili birimlere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ile Karabük Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Böyle çöp ev görülmedi

Ekipler, eve girdiklerinde salon, yatak odası, mutfak ve banyo dahil tüm alanların çöplerle dolu olduğunu tespit etti. Odalar içinde biriken çöplerin kullanım alanlarını tamamen kapladığı, hijyen şartlarının ortadan kalktığı belirlendi.

Böyle çöp ev görülmedi

Evin bahçesi ve bina çevresinin de çöplerle kaplı olduğu görüldü. Temizlik çalışmaları kapsamında ev ve bahçeden yaklaşık 10 kamyon çöp çıkarıldı. Bölgedeki görüntüler dron ile kaydedildi. Baba Nuri T., oğlunun askerden döndükten sonra psikolojik sorunlar yaşadığını belirtti.

Böyle çöp ev görülmedi

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.