Mustafa Keskin, kızılcahamamı değerlendirdi

Düzce’nin ilk karasal yayın yapan yerel televizyonu Düzcetv’nin kuruluşunun 25. yılında hayırlı olsun ziyaretleri bütün hızıyla devam ediyor. AK Parti İL Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim Kurulu Düzce Tv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem’i ziyaret ederek Düzce Tv’nin 25. yılını kutladı.

Çeyre asıra ulaşan yayıncılığı ile Düzce Tv kuruluşunun 25. yılını kutluyor. Kutlama ziyaretleri çerçevesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu Televizyonumuza ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan İl Başkanı Mustafa Keskin; “Düzce Televizyonu kurulduğu günden beri hatıramızda olan, Düzce’de büyük hizmetleri olan bir kuruluşumuz. Nice 25 yıllara diliyoruz. Televizyonculuk zorlu ve meşakatli bir iş. Bütün çalışanlarına, sahiplerine sağlık diliyorum. Daha nice 25 yıllara diliyorum. Bizim siyasi partiler olarak yaptıklarımızı, insanlara duyurmak açısından aracı kurumlar o9larak televizyonlar çok önemli. Dolayısıyla bizim içinde, halkımız içinde önemli bir iş yapıyorlar. Doğru haberin peşinde koşan, insanlarımızı doğru haberleri ile buluşturan tüm basın mensuplarına nice seneler diliyorum” dedi.

Mustafa Keskin ayrıca haftasonu yapılan Kızılcahamam kampını da değerlendirerek; “28. Genel İstişare Toplantısı, Kızılcahamam’da yapıldı. Bütün Türkiye’den İl Başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları katıldı. 3 Gün sürdü. Cumhurbaşkanımızın açılış konuşmasıyla başladı ve sonrasında birimler kendi aralarında yaptıkları istişare toplantılarına geçildi. Seçim sonuçları değerlendirildi ve halen değerlendirilmekte. AK Parti olarak bizler sandıktan çıkan sonucun ne anlama geldiğini, halkımızın bizden ne istediğini en iyi tartışan, en iyi şekilde süzen, buna göre kendisini ve politikalarını değiştiren siyasi partiyiz. Bu nedenle bu istişare toplantıları çok önemli, İnşallah yıllardan beri beklediğimiz, Türkiye’nin AK Parti’nin 2023 yılı hedeflerine bu kadrolar ulaşacaktır. Cumhurbaşkanımızda bunun altını çizdi. Bizler, gönül belediyeciliği diye yola çıktığımız bu dönemde bunu daha da ileriye götürerek gönül teşkilatçılığı, gönüllere girmenin ne kadar önemli olduğunu gördük. İşte bu seçim sonuçlarından da katkılar alarak bizlerden beklentileri de göz önüne alarak kendimizi yeniliyoruz. Gönüllere gireceğiz” diye konuştu.        


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.