MHP'li Meclis Üyelerine Söz Hakkı Yok

MHP'li Meclis Üyelerine Söz Hakkı Yok

MHP'li Meclis Üyelerine Söz Hakkı Yok

Düzce’de yaşanan sel felaketi sonrasında MHP’li İl Genel Meclis üyeleri, Düzce İl Genel Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırdı. Ancak İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal çağrıya cevap vermediği gibi il genel meclis üyelerinin fikirlerini paylaşmaları için kurulan whatsapp grubuna bloke koydurdu.

Düzce’de 18 Temmuz tarihinde yaşanan sel felaketinin ardından MHP’li İl Genel Meclis üyeleri sel felaketinin hemen ardından bölgede müdahale gerektirecek işlerin bir an önce planlanması için İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal’a olağanüstü toplantı çağrısı yaptılar. Ancak Başkan Çiğdem Günal toplantı çağrısına cevap vermedi.

 

Toplantı çağrısına cevap verilmeyen MHP’li üyelere buda yetmezmiş gibi fikirlerin paylaşılması ve il genel meclis üyelerinin haberleşmesi adına kurulan whatsapp grubunda bloke koydular. Kurulan whatsapp grubunun ayarları sekreterler tarafından sadece yöneticilerin yazı yazabileceği şekilde değiştirildi.

Yapılan uygulamayla İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, seçildiği günlerde şeffaf olacağız açıklamasını kendi kendine ret etmiş oldu. Üyelerin fikirlerini beyan etmelerini dahi engelleyen Günal’ın bir an önce bu yanlıştan dönmesi ve şeffaf yönetim sergilemesi isteniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.