Ekrem İmamoğlu halkla buluşacak

Ekrem İmamoğlu halkla buluşacak

Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk Festivaline katılmak için ilçeye gidecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçeye gitmeden önce Akçakoca’ya uğraması da bekleniyor.

5-6-7 Temmuz tarihlerinde Ereğli ilçesinde  yapılacak Sevgi, Barış, Dostluk Festivali kapsamında Ereğli’ye gidecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Cumartesi günü Akçakoca ve Alaplı ilçelerinde halkla bir araya geleceği iddia edildi.

İmamoğlu' nun Ereğli Festivali'ne katılmak amacıyla bölgemize geleceğine dikkat çeken CHP ve İYİ Parti’ye yakın kaynaklar, İmamoğlu’nu Akçakoca sapağında karşılama hazırlığı yapacaklarını duyurdular.

Alınan bilgiye göre İmamoğlu’nun Cumartesi günü saat 15.00'de Alaplı merkez cami önünde kendisini karşılayanlara hitap edeceği öğrenildi.

 

İMAMOĞLU ÖDÜLÜNÜ 6 TEMMUZ'DA ALACAK

Karadeniz Ereğli 21'inci Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali Yürütme Kurulu,  kullandığı sevgi dili, birleştirici ve kucaklayıcı siyaset anlayışı nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Türkiye'nin Nobel'i" olarak kabul ettikleri "Sevgi Barış Dostluk" Ödülü verecekler. Ekrem İmamoğlu, ödülünü 6 Temmuz akşamı Karadeniz Ereğli'de yüz binlerin önünde alacak.

Daha önce 7 Temmuz olarak açıklanan Ereğli programını bir gün öne alan İmamoğlu, Akçakoca, Alaplı ve Ereğli'de uzun zaman geçirerek halkla sohbet edecek.

İmamoğlu'nun programı bölge programı Cumartesi günü öğleden sonra başlayacak. Ödül töreni saat 21.00'de yapılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.