Katamaran 4 Katı Fiyatına Satışa Çıktı

Katamaran 4 Katı Fiyatına Satışa Çıktı

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, 2019 yılında Akçakoca’nın turizmine katkı sağlaması amacı ile 3 milyon liraya alınan Katamaran Pusula teknesi, 3 yılın ardından ‘zarar’ olarak görülerek 12 milyon liraya satılmaya karar verildi. 3 yıllık yatırım yapanlar bile bu kadar kar etmedi. 
 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilçenin deniz turizmine katkı sağlaması amacı ile 2020 yılının Mayıs aylarında İzmir Liman Başkanlığı bünyesinde bulunan ‘Pusula Katamaran’ı KDV dahil 3 milyon 150 bin liraya satın aldı. Son işlemler ise 24 Temmuz’da İzmir’de atılan imzaların ardından tamamlandı. Pusula Katamaran 2020 yılının 26 temmuzunda ise ilk seferine çıktı. 
 

Binlerce kişi tekne ile deniz turizmine katkı verdi
26 Temmuz 2020’de ilk seferine çıkan ‘Pusula Katamaran’ Kasım 2020 yılında henüz üzerinden 6 ay geçmesine rağmen Antalya’dan 7 milyon lira teklifle alıcı geldi. Fakat Akçakoca Belediyesi, Deniz Turizminde şehre büyük katkı sağlayan teknenin satışını yapmadı. 2021 yaz aylarında ise Katamaran defalarca sefere çıkarak binlerce liralık destek sağladı. 
 

Katamaran 4 katına çıktı
Deniz turizmi için alınan 2020 Kasım ayında 2 katı fiyatla 7 milyon liraya alınmak istenen fakat satılmayan Pusula Kataraman 2022 yılınn mart ayında satışa çıkarıldı. Birçok yatırımcının bile kriptodan, dövizde, altından edemediği karı Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz yakaladı. 2020 Temmuz ayında tüm işlemleri tamamlanarak 3 milyon 150 bin liraya alınan ve 12 milyon liraya satılığa çıkartılan tekneden elde edilecek gelir ile maaşlar ödenmesi bekleniyor. Birkaç aydır maaşlarını alamayan personele tekneyi satarak ödeme yapması beklenen Başkan Yanmaz’ın, kalan para ile küçük bir tekne alacağı iddia edildi.

Editör: Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.