Akçakoca Belediyesi satışlara devam ediyor

Akçakoca Belediyesi satışlara devam ediyor

Akçakoca Belediyesi daha önce bir çok noktayı satışa çıkartarak elde ettiği gelirlere bir yenisini daha ekliyor. Belediye bünyesinde bulunan 5 farklı arsanın daha satışa çıkartılması uygun görüldü.

Buna göre Akçakoca Belediyesi'nden yapılan açıklama ile Yukarı Mahalle'de 3 arsa, Hacıyusuflar Mahallesi'nde 1 arsa ve Yalı Mahallesi'nde 1 dükkan satışa çıkartıldı. Bir çok satış gerçekleştiren Akçakoca Belediyesi'nin personeline maaş yatıramadığı gibi ilçede de hizmet getiremediği biliniyor. Selin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen plajlarda odun yığınlarını temizleyemeyen Akçakoca Belediyesi, içme suyu hattından da klorlar çıkmış ve onlarca kişinin hastaneye bulantı kusma ile başvurmasını sebep olmuştu.

Başkan Okan Yanmaz ise seçilmesinin ardından kişiliğini renklendirmeye devam ediyor. Rengarenk giydiği kıyafetler ile dikkat çeken Başkan Yanmaz'ın, Akçakoca'yı parsel parsel satması da dikkatlerden kaçmıyor. Şener Şen'in başrolünü oynadığı 1985 yapımı Züğürt Ağa filminde ki gibi sürekli satışların yapılması ilçe halkını tedirgin etmeye başladı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.