Kaçak Binanın Yıkımı İçin Harekete Geçiliyor

Kaçak Binanın Yıkımı İçin Harekete Geçiliyor

Kaçak Binanın Yıkımı İçin Harekete Geçiliyor

Akçakoca’nın Tahirli köyü sınırları içinde kalan ve kumsalın denize sıfır noktasında yükselen kaçak inşaat için harekete geçe kamu otoritesi, kaçak bina için yıkım kararı alacağı öğrenildi.

Kıyı kenar çizgisine uymayan ve gereken izinler alınmadan yapılmaya başlandığı fark edilen binanın yıkımı için Başkan Okan Yanmaz’ın talimatıyla harekete geçen Akçakoca Belediyesi, Tahirli köyü sınırları içinde kalan ve kumsalın denize sıfır noktasında yükselen kaçak inşaata ilk müdahaleyi Salı günü yaptı.

Kaçak  inşaat sahasına giden Akçakoca Belediyesi zabıta ekipleri, inşaat alanında ki  çalışmayı tutanakla sonlandırarak mühürleme işlemi yaptı.

Akçakoca Belediyesi tarafından kaçak yapıldığı için mühürlenip tutanak tutulan bina için Perşembe günü bir araya gelecek belediye encümeni, kaçak inşaata yasların elverdiği en yüksek para cezası vereceği, yıkım için ise, inşaat sahibine makul bir süre verileceği, inşaat sahibi süre bitimine kadar her hangi bir olumlu adım atılmaz ise, kaçak inşaatın Akçakoca Kaymakamlığı ve  Belediye ekiplerinin ortak girişimi ile yıkılacağı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Düzce Valisi Cevdet Atay ile Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ün de konuyu yakından takip ettikleri  ise gelen son dakika bilgileri arasında.


  •  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.