Akçakoca Bayrama Hazır

Akçakoca Bayrama Hazır

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilçede Kurban Bayramı için tüm tedbirleri aldıklarını ve bayram boyunca olduğu gibi bayramdan sonra da ilçede boş pansiyon ve otel olmadığını söyledi.

Karadeniz’in inci olacak bilinen, Düzce’nin turizme açılan kapısı Akçakoca’da belediye tüm imkanlarıyla Kurban Bayramı ve bayram sonrası tatilciler için hazırlıklarını tamamladı.

Tatilciler Akçakoca’da bu yaz sıkıntı yaşamayacak ve gönül rahatlığıyla tatillerini yapabilecekler. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz tüm imkanları seferber ettiklerini ifade ederek “Akçakoca’nın şu anda bütün pansiyonları, otelleri tamamen dolu. Bayramda da tamamen dolu. Hatta bayramdan sonra da doluluk devam edecek. İnsan yoğunluğu hat safhada. İnşallah Akçakoca’ya gelenler için biz gerekli çalışmaları yaptık. Yazın gereklikleri olan bazı çalışmaları devreye koyduk. Onun haricinde sahil temizliğinden her türlü hizmete kadar Akçakoca’da hazırlıklarımızı bitirdik. Gelen insanların Akçakoca’yı beğenip tekrar gelmelerini sağlamak adına hazırlıklar yaptı. Akçakoca’nın ilerleyen günlerde çok daha sık adını duyacağız. Akçakoca’ya gezi teknesi aldık. Hem turizme hem Karadeniz’e öncü olsun diye bu büyüklükte ki gezi teknesini Akçakoca’ya kazandırdık. Gelenler ve Akçakocalılar çok memnun” dedi.

Akçakoca’dan Düzce’ye turlar düzenlenecek

Akçakoca ile Düzce arasında tur düzenleyerek komplike bir turizm anlayışı içine gireceklerini ifade eden Yanmaz “Düzce’de de çok güzel tarihi yerler var. İlerleyen günlerde Düzce’ye de turlar düzenleyerek komple bir turizm anlayışıyla Akçakoca ile birlikte Düzce’yi en iyi şekilde tanıtacağız. Daha fazla insan gelmesini sağlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.