Esved Sarıoğlu’nun sipariş haberi elinde patladı…

Esved Sarıoğlu’nun sipariş haberi elinde patladı…

Esved Sarıoğlu’nun sipariş haberi elinde patladı…

 “Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu” nun Akçakoca’ya yapılmamasının nedeni olarak Akçakoca Belediyesini sorumlu tutan Esved Sarıoğlu’nun doğru söylemediği öğrenildi.
Kendi siyasi beceriksizliğinin faturasını Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’dan çıkarmaya çalışan AK Parti İlçe Başkanı Esved Sarıoğlu’nun gerçeği bildiği halde, Başkan Yanmaz’ı yıpratmak için bile bile gereç dışı beyan verdiği ifade edildi.
ORTADA HİÇ BİR RESMİ TALEP YOK, YAZI YOK
Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz’dan alınan bilgiye göre, AK Partili siyasetçiler tarafından sık sık dile getirilen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun yer tahsisi için kendilerinden bugüne kadar hiçbir resmi yazı ile talepte bulunulmadığını söyledi. 
GERÇEKLERİ NEDEN ÇARPITTIĞINA ANLAM VEREMİYORUM
Bu tür yatırım işlerinde Devletin dilinin resmi yazı olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz, eski bir belediyeci olan Esved Sarıoğlu’nun bu gerçeği bildiği halde bile bile var olan gerçekleri çarpıtmasına bir anlam veremediğini dile getirdi.
3 YER REZERV EDİLDİ
Sözü edilen yatırımın Akçakoca’ya gelmesi için ne bakanlıktan, ne Düzce Valiliğinden ne de Gençlik Spor İl Müdürlüğünden yer tahsisi için yazı gelmemesine rağmen Başkan Okan Yanmaz’ın her ihtimale hesap ederek  yüzme havuzu için 3 yeri rezerv olarak tuttuğunu söyledi.
HODRİ MEYDAN!
Esved Sarıoğlu’na çağrıda bulunan Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz, “Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu” işinin Akçakoca’ya getirilmesi için belediye resmi yazı getirsin, ilk belediye meclisi oturumunda tahsis yapılıyor mu yapılmıyor mu görüsün. Hodri meydan çağrısı yaptı.

KAYNAK: AKÇAKOCATV


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.