Saadet Partisi Akçakoca'da kampa girdi

Saadet Partisi Akçakoca'da kampa girdi

Düzce Akçakoca’da düzenlenen kampta, Millî Görüş Hareketi Lideri Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu birer konuşma yapacak.

Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları, yeni dönem çalışmaları için 23 Ağustos’a kadar Düzce Akçakoca’da kampa girdi. Gençlik Kolları il başkanları, Gençlik Kolları il teşkilat başkanları, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanlık Divanı üyeleri ile devam eden eğitim kampında gelecek dönem çalışmaları hakkında istişareler gerçekleşirken, “Bir Hayalimiz Var” sloganıyla düzenlenen yaz kampında, katılımcılara yapacakları çalışmalarda faydalanabilecekleri çeşitli dokümanlar ve kitaplar hediye edildi.

“BİRİM BAŞKANLARIMIZLA ÖZEL GÜNDEMLİ TOPLANTILAR İCRA EDECEĞİZ”

Kampta yapılacak toplantıların önemine değinen Gençlik Kolları Eğitim Başkanı Beytullah Karataş, “Toplantılarda Saadet Partisi’nin Türkiye genelindeki il başkanlarımız, teşkilat başkanlarımız, eğitim başkanlarımız ve GMYK üyeleriyle özel gündemli toplantılar icra edeceğiz.

Toplantılarımızla bir sonraki dönemin yanı sıra önümüzdeki sürecin değerlendirmesini yapacağız. Nasıl çalışmalar ortaya koyulacağı ile alakalı kararlar alınmış olacak. Gençliğin genel durumunun analiz edilmesi, tespit edilen sıkıntıların giderilmesi için neler yapılabileceğine dair önemli kararlar alınacağına inanıyoruz.

Her yönüyle keyifli ve verimli bir yaz kampı icra edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kampın ikinci günü Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da gençlerle bir araya geldi. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.