Akçakoca'da Kenan Ve Zayn Sofuoğlu Rüzgarı

Kenan Ve Zayn Sofuoğlu Akçakoca'da

AK Parti Gençlik Buluşmaları etkinliği kapsamında, Akçakoca’da Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ağırlandı.


Kenan Sofuoğlu’nun fenomen oğlu Zayn’ın da katıldığı etkinlikte, gençler motosikletleriyle Akçakoca caddelerinin tozunu attırdı.


AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük’te gençlerin bu eğlenceli etkinliğine dahil oldu.


Kenan Sofuoğlu gençlerin ilgisinin kendisini çok memnun ettiğini belirtti. Akçakocalı gençlerin AK parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumur’dan çok fazla beklentisi olduğunu dile getiren Sofuoğlu “Harika bir etkinlik gerçekleştirdik.


Akçakoca’nın gençleri beni şaşırttı. Böyle bir potansiyelm beklemiyordum. Çok fazla motosiklet meraklısı genç gördüm. Gençlerin Osman başkandan beklentileri var. O taleplerini de dile getirdiler. İnşallah Pazar günkü seçimde amacımıza ulaşırız, gençlerde hayal ettikleri projelere Osman başkan ile birlikte ulaşırlar” dedi.


AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, geançlerin Kenan Sofuoğlu’nu örnek aldığını kaydederek “27.Dönem Sakarya Milletvekilimiz, Dünya Supersport Şampiyonu gururumuz Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn ‘i Akçakoca’mızın gençleri ile buluşturduk. Gençlerimiz Kenan abilerinin izinden giderek hayallerini gerçekleştirecek” diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise gençlerin soruları ile Osman Cumur ve Kenan Sofuoğlu’nu terlettiğini söyledi. Sofuoğlu’na verdiği destek için teşekkür eden Keşir “Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nu motosiklet tutkunu gençlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Akçakoca bir başka güzeldi.


Belediye Başkan Adayımız Osman Cumhur’un ev sahipliğinde; gençler, Kenan Sofuoğlu’yla buluştu. Söyleşinin güzelliği, soruların derinliği muhteşemdi. Gençler hem Başkan Adayımızı hem Sofuoğlu’nu terletti. Spor alanlarıyla ilgili sözleri alan gençler mutluydu. Minik oğlu Zayn’ı da alarak desteğe gelen Kenan Sofuoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde açıklama yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.